Mennyi idő után hat a Lindynette 20 tabletta? (tudásbázis)
sziasztok!
1havi lindynette 20 tablettát eladnék,gyógyszerváltás miatt.2100Ft postaköltséggel együtt.Érdeklődni: timi.11@citromail.hu
szerintem nem estél teherbe.
14 nap alatt elvileg kialakul a védettség (és NEM KELL ÓRÁRA PONTOSAN SZEDNI, elég, ha a napszak ugyanaz... én pl mindig reggeli fogmosáskor vettem be, de hogy az 6kor volt, vagy 10kor? nem számít)
az első 1-2 hónapban előfordulhat ez az össze-vissza vérezgetés. akkor kezdj aggódni, ha a 3. levélnél sincs változás. akkor irány a doki, mert ez a bogyó nem a te bogyód lesz...
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. Egy hónapja szedem a Lindynette 20-at. Ez az első fogamzásgátló amit szedek. A tájékoztatóban az állt, hogy ha a menstruációm első napján kezdem szedni, már 1 hét után hat. Július 22-én szerdán reggel megjött, este 8-kor bevettem az első szemet. Innenstől számítva minden nap bevettem, talán 2x fordult elő, hogy 1-1,5 órát késtem vele zenekari fellépés miatt. De minden nap bevettem. Gondolom a hormonrendszeremet szépen összezavarta, mivel 12 napig tartott a menstruációm, amiből 5 napig a szokásos módon volt meg, a fennmaradó 7 napon betig kicsit sötétebb, barnásabb folyásom volt. 14 napja szedtem, mikor a barátommal együtt voltunk. Illetve a gyógyszer szedése óta először akkor voltunk együtt. Majd ezután még 3x. 1-2 hírből most felmerült bennem a kérdés, hogy lehet mégse hat a tabletta az első hónapban? A vérzésem úgy látszik meg fog jönni, ilyen előfolyás szerű dolgok már jelentkeztek, de ahogy hallottam, ez terhesség mellett is jelentkezik a tablettát szedőknél. Mi esélye van, hogy teherbe estem?
Kérlek segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után kinél, milyen mellékhatások léptek fel?
- Esemény utáni tabletta hatékony-e?
- Kollagén tabletta hatása mennyi idő után "látszik"? (Ha látszik...)
- Fogamzásgátló tabletta elhagyása után mikor indult be újra a fogyás? Mennyire blokkolta a tabletta a fogyásotokat?
- Cerazette - az első tabletta után mennyi idő múlva alakul ki védettség?