Létezik gyomorvizsgálat tükrözés nélkül? (tudásbázis)
Én simán lenyeltem a csövet, el volt érzéstelenítve a torkom, és amikor mondta a doki, hogy nyeljek, nyeltem, de nem éreztem, és már lent is volt a cső...
Az egész 20 másodpercig tart, nem tovább...
Viszont, ha valaki refluxos, azt nem mutatja ki a tasakba fújás, az csak azt, hogy jelen van-e a helikobaktérium...
Márpedig a refluxot is kezelni kell reflux gyógyszerrel, különben felmaródás jöhet létre, ami kezeletlenül komollyá válhat...
itt olvashattok a kilégzős módszerről,én is ez előtt állok.
lap alján:Prezentáció a módszerről (PowerPoint, 3 MB)
szia drága
köszönöm a jelet, igen van Agykontrollban is használjuk.
fáj a gyomrod? mi bánt?
az okát keresd, biztos tudod , minden testi tünet oka a lelkedben esett csorba, fájdalom, emészthetetlen.... volta okozza.
hiszel a spirituális fejlődésben?
Csontos Ágnes a googlebe irva érdekes könyvet találsz....
ha fájdalom és orvos nélkül akarsz meggyógyulni akkor időt szakits rá.....
boldog új évet MAri
Hallottam már róla. (nálam ez nem működik mert nem tudnám lenyelni) Szerintem ezt máshol is csinálják. Utána kell érdeklődni. Esetleg indíts egy ilyen topikot és biztos lesz aki segíteni tud.
Nem csodálom, hogy nagy trauma volt a vizsgálat. Én is attól félek, hogy életem végéig emlékezni fogok rá. (sajna már volt ilyen rossz műtét utáni élményem amit nem tudok elfelejteni)
Pont azért keresem én is a lehetőségeket, hogy ha nem kell ne szenvedjek már.
Köszönöm szépen, aranyos vagy. :)
Ha már fogorvosnál is altatást kérhetsz miért ne lehetne ezt is így kérni? Nem nagyon értem, hogy miért szenvedjen az ember ha ezt humánusabb módon is meg lehet oldani. Én megértem, hogy az altatásnak is meg vannak a hátrányai és veszélyei de ha ezen múlik én vállalom. :)
Voltam már magán rendelésen és tény, hogy ég és föld. 10 percet vártam a dokira és olyan sűrűn elnézést kértek...
Nem mondom, hogy minden állami kórház és orvos aki ott dolgozik bunkó mert ez persze nem így van. Nagyon aranyos és kedves orvosokkal is találkoztam de valahogy olyan érzésem van, hogy futószalagon megyünk hozzájuk és mi már csak tárgyak vagyunk, vagy egy kvóta amit teljesíteni kell. De hát ez már egy másik topik témája lenne.
hát, megnézném azt az orvost aki kiröhögött, hogy mit csinálna, ha neki kellene lenyelnie azt a csövet...
amúgy is durva, mennyire hülyére veszik az embert a legtöbb helyen, szerintem is érdemesebb elmenni magánkórházba, ha meg tudod fizetni, ott legalább emberszámba vesznek, és nem úgy érzed magad mint a vágóhídon.
drukkolok hogy nagyobb sokk nélkül sikerüljön átvészelned a procedúrát!!
Én még egy tablettát se tudok lenyelni. :( A doki meg körberöhögött múltkor is, hogy kisgyerekek is kibírják, akkor én ne rinyáljak. Hát nem jött össze. Most keresek privát kórházat ahol megcsináljak cseszegetés nélkül és altatásban. De sokba kerül és még spórolnom kell.
Már volt 7 műtétem, 35 éves vagyok. Szóval túl vagyok már sok mindenen de a csőnyelés a rémálmom.
Köszi..én sem ugy értettem ,hogy elnyelni...
De ahogy a számba vettem a csövet már öklendeztem is...és ez többszöri kísérlet volt.
Az orvos meg beírta,hogy nem kooperálok..vagy mi....
További ajánlott fórumok:
- Aki azt állítja, létezik házasság veszekedés nélkül, az hazudik?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- Tényleg létezik gyors fogyás, lógó bőr nélkül?
- Gyomorgörcs (idegességet leszámítva), csak gyomorfekély miatt lehet, és ha igen kell-e hónapokat várni a gyomorvizsgálatra?
- Létezik az, hogy valaki pénzt rakjon a hozzájárulásom nélkül a banki befektetésemhez?