Létezik alumínium mentes izzadásgátló, ami használ is? (tudásbázis kérdés)
sima szódabikarbóna:)
hónalj benedvesít, ujjal szódabikarbóna ráken, megszárad (fél perc), indul. :)
amúgy a legtöbb "mentes" dezodornak a szódabikarbóna a hatóanyaga, csak persze felturbózzák egy kis illatanyaggal, vízzel, csomagolással stb :)
Nekem is olyan vizililiomos CD van, amit Audrey használ, kb. két hete használom, eddig jónak tűnik, ha megjönnek a nagy melegek, kíváncsi leszek milyen lesz.
Állítólag van valami gyógyszertári cucc de csak receptre, az is nagyon jó, de sajnos egyéb infóm (neve, ára, hol kell felíratni) nincs róla.
Igen, én is olvastam ilyen jellegű írásokat, ahol összefüggésbe hozzák a gyilkos kórral...épp ezért is próbálnám valahogy előtérbe helyezni a természetes dolgokat, ha már a mérgező termékeket megengedik, hogy árulják.
Az a megdöbbentő, hogy a vásárlónak kell utána járni, hogy tudja a legkevésbé ártalmas dolgokkal körbe venni magát, és ez az összes termékre, élelmiszerre vonatkozik.
Sajnos engedélyt kap minden sz@r ...már bocsánat a kifejezésért.
Én sokat végigpróbáltam.
A sókristály nem vált be.
Az alumentestől senki ne várja hogy ne izzadjon!Az a lényege,hogy izzadni fogsz-mert nem tömíti el a pórusokat-de nem leszel büdi. :)
Az aluminium tartalmúak megakadályozzák az izzadást,de sajnos ez nagyon káros.(Nem véletlen manapság már a férfiak körében is a mellrák. :( )
Az Alverde is elég jó,de nekem jobban bevált a Bionsen vagy a Forever stiftje.
Köszönöm szépen Audrey! A sókristályokról még nem hallottam...a Rossmanos viszont, mint halottnak a csók :(
..de köszönöm :)
Nekem az DM-es aloe vara+ gyöngykivonatot tartalmazó Alverde is jónak tűnik, de a dr.organic gránátalmásától határozottan el vagyok ájulva.
Eddig Niveát használtam, semmi más nem jött be, de még attól is viszketett időnként a hónom alja. Ezektől a biocuccoktól meg semmi.
További ajánlott fórumok:
- Semmilyen izzadásgátló nem használ, tudnátok valami jó tanácsot adni?
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Többféle mosógolyó létezik? Elöltöltős mosógéphez is használható?
- Milyen - alumínium mentes - dezodort használsz?
- Milyen izzadásgátlót használjak?
- Valaki használ aerosleep- izzadásgátlót a babakocsiban?