Milyen - alumínium mentes - dezodort használsz? (tudásbázis)
Garnier mineral.
Több féle illat létezik. Nekem ez vált be.
Valamelyik hipoallergén, víztiszta tusfürdőtől olyan csalánkiütések lettek rajtam, mintha leforráztak volna. Napokig tartott kikúrálni magam.
Nem tudom, hogy miből készítik ezeket, de az átlag-szerekkel ritkábban esek pofára, mint az extrákkal.
Dezodorból csakis golyós. Alkoholos, hajtógázastól szétvakarjuk magunkat. Konkrétan arra ébredtünk, hogy a másikunk karmolássza magát, amíg fújósat használtunk.
Nekem a Foreveres deo bevált.
Az alumínium mentes dezodor nem annyira az izzadást akadályozza meg csak a kellemetlen szagokat.
Engem nem tudom, mi ut ki, de most pár év óta a Mitchumot használtam, és most nem bírom. Otthon volt valami b-betus, az is pár évig volt jó.
Én annyi bio- öko-mented xart próbáltam. Mindegyik egy kalap kaka volt. Valamelyiktol még kifejezetten büdös is lettem
Adidas, Rossmannban veszem.
Eddig talán ez a legjobb dezodorom.
Sokfélét próbáltam talán a Nívea,de egyik sem az igazi.
Csak fújósat.Sima napon bármelyik jó volt de amikor igazán kell ,akkor nem ezeket használom.
Próbáltam sokfélét.
Most a Forever Aloe Ever-Shield-et használom. Nem szimpatikus. Izzadság érzésem van már a felkenés után és egész nap is.
Sokáig a Rexona Invisiblet használtam, de besárgultak a fehér pólóim tőle.
További ajánlott fórumok:
- Parfümök - te mit használsz?
- Milyen vírusirtót használsz?
- Milyen alapozót használsz - ha használsz?
- Hány m2 a lakásod, hány m3 gázt használsz el havonta és hány fok van nálatok?
- Borotválod a hónaljad, és használsz dezodort? Ez pedig a mellrák kialakulásához vezet!
- Létezik alumínium mentes izzadásgátló, ami használ is?