Semmilyen izzadásgátló nem használ, tudnátok valami jó tanácsot adni? (tudásbázis kérdés)
Az a baj,hogy ezekben mind alumínium származék van,ami nem igazán jó.(Ezt már évek óta tudjuk.)
Nekem a kamasz lányom izzadós nagyon.Pár óra után már cserélheti a pólóját.(Egy idő után pedig dobhatom ki,mert elszineződik és büdi is marad bármivel mosom.)
Ő nem szereti sem a stiftet,sem a golyóst.Az izzadásgátló sprayket is sorra tesztelte,de valahogy egyik sem vált be.
Én alapból csak aluminium mentes cuccokat használok.A Foreveres stift bevált-igaz nem olcsó-de sokáig elég.A DM-ben vannak még aluminium mentes golyósok,abból az Alverdét használom.
Ezeknek a természetes cuccoknak a lényege hogy nem az izzadást gátolják,hanem a szagot semlegesítik.Helytelen az izzadást gátolni.Ez olyan minta egyéb salakanyagok távozását is gátolnánk.
Mondjuk biztosan van oka a túlzott izzadásnak.Pl.a lányomnál a hormonokra tippelek,mert kamasz.(A hormonok tombolása sajnos más formában is mutatkozik nála.)
Az is biztos ha sok a méreganyag a szervezetben,az is okozhatja:javaslok egy máriatövismagolaj kúrát.( 2 hónapon át napi egy kávéskanál-nálam bevált!)
Olyan, hogy izzadásgátlás, helytelen.
Inkább szagsemlegesítő kellene neked.
Ha így van, én a helyedben napközben használnaá a nedves törlő kendőt, és ismét a dezodort.
Te ilyen vagy.
Más is "büdösnek" érez téged?
Mert azért az embernek a saját illata, a saját illata.
Nekem az első gyerekem születése után volt ilyen gondom, gondolom a hormonok miatt.
Amit tudni kell a használata során, hogy ha nem teljesen száraz területre viszed fel, akkor kimondottan fájdalmat okoz. De itt olvashatsz is eme kellemetlen mellékhatásáról.:))):
Emiatt a fájdalom miatt többen erre a készítményre esküsznek, ezt nem próbáltam, mert engem akkor rendbe rakott a naturlandos, és utána rendeződtek a hormonjaim is:
A szódabikarbónát ajánlották hűtőbe, raktam is, de semmi szagtalanítást nem vettem észre.
Vagy szagosabbnak kellett volna, legyen a hűtő, vagy már a bóna sem a régi. :))
Köszönöm, én is úgy látom, hogy mindenkinek más válik be.
Nekem nem az izzadással van problémám, mert az ugye természetes, inkább az elviselhetetlen szaggal :(
Gyógyszertári termék tényleg jó...AVON és társai szerintem nem jók....gagyik és az áruk már az egekben van.
FLP-nek van egy stifftje..ALOE-s nagyon jó...az izzadást nem szünteti meg, de a szagot igen. Én próbáltam nekem nagyon jó volt, nem olcsó, de 1 stift kb 6 hónapra elegendő...és így már nem drágább, mint a drogériás társai. Én is gyógyteákat tudnék javasolni...valamint lúgosítást...
Se otthon se máshol!! :D
Biztos siker lenne mikor mennék a gyerekért az oviba!! :D :D
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- Létezik alumínium mentes izzadásgátló, ami használ is?
- Akislányom 3hónapos lesz, születése óta rágja az öklét!Lehet ebből később gondunk esetleg a fog növekedésénél?Semmilyen cumit nem használunk
- Milyen izzadásgátlót használjak?
- Valaki használ aerosleep- izzadásgátlót a babakocsiban?