Leszakadt már valakinek a körme? Mennyi idő alatt gyógyul meg..? (beszélgetés)
A haziorvos? Mit kepzel, az pedig meg nem is olyan eros.
Probald meg patikaban, lehet recept nelkul is kiadjak. (Szegeden tobb patikaban is kaptam recept nelkul)
Nekem ősszel a jobb kezem kisujjáról esett le a körmöm egy balesetet követően, viszonylag gyorsan visszanőtt, de azóta is meglehetősen érzékeny. Igaz, műkörmöm van, de amíg nem nőtt akkorára, hogy lehessen rá építeni, addig pihentetve volt, bár így is azt hiszem csak egy töltés maradt ki.
Legutóbb pedig kangoon sérült meg a lábam, ugra-bugra közben megütötte a jobb nagylábujjam a kangoo cipő, ami szintén leesett azóta. :D (azt hiszem peches vagyok köröm ügyben). Az is szépen alakul, aggódtam, hogy majd a papucsos-szandálos időre nem nő vissza, de nem lesz vele gond. :) Sőt, nyitott orrú cipőt már most is bátran felvehetek, mert nem feltűnő egyáltalán. Szóval kitartás, hamar helyre jön a tiéd is, és nem lesz semmi maradandó probléma belőle. ;)
Igen, igazabol azok a fajdalomcsillapitok amiket receptre irnak, azok mar nagyon erosek, kabitoszerek.
A haziorvossal irathatsz fel Cataflamot, az eleg eros.
sajnos, nem tudsz mit csinálni, amíg érzékeny, addig muszáj a kötés. Csinálj magadnak valami kellemesebb kötést, mint a sebészeten.
Várni kell..
igen, begyógyul és szép lassan jön az új.
Nem tudom, mit dolgozol, mennyire van szükséged az ujjbegyedre.
Kötéssel nem tudod így az első náhány napban letakarni?
Ragasztó kenő gép, két henger közé.... :-(
Sajna lassan nő a körmöm. :-(
az egyik ismeősömnek lesett az sszes körme!A lábáról és a kezéről is.Borzasztó volt neki és képzeljétek nem nő vissza!
És nem tudják, hogy mi a baja!
UH, fajhatott!
Milyen gep?
Hat milyen gyorsan no a kormod? Azzal a gyorsasaggal fog visszanoni.
Amit tehetsz, ilyen haj-korom erosito vitamint ha veszel.
Jó hosszú gyógyulási időre.
Majd kinő.
kinő magától.
nekem egyszer ráesett a fotel a lábamra, a nagyujjamra, leesett a körmöm.
Kinőtt magától, ne aggódj
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- Mennyi idő alatt gyógyul az idegbecsípődés? Mit tehetek még?
- Gyökérkezelt fog hónapok alatt sem gyógyult, gennyedzik.
- Akinek van: mennyi idő alatt gyógyult meg a...
- Mennyi idő alatt gyógyul be egy seb?
- Mennyi idő alatt gyógyul be a fül, lyukasztás után?