Akinek van: mennyi idő alatt gyógyult meg a... (beszélgetés)
Nekem a fültisztítóra azt mondta a piercinges anno, hogy inkább ne, mert pici szálak maradhatnak a sebben.
Hát ahány ház, annyi szokás. Mindegy, ezek már szinte jelentéktelen részletek.
Aki csinálta kozmetikus (15 éve csinálja már) pont azt mondta, hogy ennél a piercingnél nem kell mozgatni és amúgy is mozog valamennyire mikor tisztítod a fültisztítoval REGGEL és ESTE!
Szóval én rá hallgatok, mert régóta csinálja és baromi jók a referenciái.
Koszi.
Reggel, este, de van hogy nap közben is Octenisepttel fertőtlenitem, majd Tetran kenöccsel jól bekenem. És nem nyúlok sem koszos sem semmilyen kézzel a sebhez, fültisztítóval viszem a fél a Tetrant is.
Migrén piercingje?
Úgy értve, hogy teljesen, amikor már kezelni sem kellett semmivel és nem is váladékozott.
Nekem kedden szúrták reggel, tehát 4 naposnak számolom és már nem vérzik (állítólag az első hétben normális a szivárgás meg az alvadt vér darabok is), nincs seb sehol sem, sem az alsó sem a felső bogyónál.
De kíváncsi vagyok, hogy nektek mik voltak a tapasztalataitok és mennyi idő alatt gyógyult meg 100%-osan 😊?!
További ajánlott fórumok:
- Hepatitis C... Akinek volt és kigyógyult belőle vagy aki most küzd vele...
- Akinek már volt visszér műtéte! Műtét után hány nap után csökkent a fájdalom mikor tudtad terhelni és véraláfutások mikor gyógyultak?
- Volt valakinek mandulagyulladásos gyereke Angliában? Hogyan gyógyult meg? Mit használjunk? S.O.S.
- Laparoszkópos műtét után hogyan és mennyi idő alatt gyógyultak a sebeitek?
- Van köztetek olyan, akinek volt csigolya elmozdulása? Hogyan gyógyultatok fel belőle?
- Csontgyulladásod volt már? Ha igen, akkor mivel kezelték, s mennyi idő alatt gyógyult meg?