Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Laparoszkópos műtét után hogyan és mennyi idő alatt gyógyultak a sebeitek? fórum

Laparoszkópos műtét után hogyan és mennyi idő alatt gyógyultak a sebeitek? (tudásbázis)

okt. 31. 09:20

Beszéltem az orvossal, azt mondta normális, hogy bekemenyedett a vágás helye. Remelem , minden rendben van.

Rossz tulajdonsàgom, hogy sokat olvasgatok a neten és már odáig jutottam, hogy attól félek, hogy nehogy valami sérv alakult ki ott.

8. Channa* (válaszként erre: 7. - Enissa)
okt. 31. 09:17

4 lyuk van a hasamon, azaz volt.

Igen, az a 3 + a dréncső.

Én 2 hetet voltam otthon, utána mentem dolgozni. Én is csak íróasztal mellett ücsörgök. Az utazástól kicsit féltem, de nem volt gond.

A műtétem hétfőn volt, szombaton függönyöket és ablakokat mostam. Többet nem tenném, utána nagyon nem voltam jól...

7. Enissa (válaszként erre: 4. - Channa*)
okt. 30. 21:49

Nem 3 volt? Egy kamera szokott lenni és két műszer.

A kórház után egy hetet voltam otthon, utána már mentem dolgozni, oké nem fizikai munkát.

6. globus (válaszként erre: 4. - Channa*)
okt. 30. 11:08
Nekem a köldökömbe csinált egy plusz dudort, ahogy meghúzta a varratot. Bosszankodtam, de hetek múlva szerencsére újra kisimult :)
okt. 30. 08:35
Megnyugtató. Majd beszélni fogok sz orvossal is, majd megírom, hogy mit mondott :)
okt. 30. 07:47

Epe műtétem volt ilyen. 4 lyuk a hasamon.

A dokim azt mondta, hogy ne tévesszen meg, hogy csak 4 apró lyukat látok, ettől még ez egy nagy hasi műtét, és ennek is 4-6 hét a gyógyulása.

1,5 hét alatt a kívülről látható sebek, simán lehetnek szépek és tűnhet úgy, hogy egész jó már, de belül még nem gyógyult.

3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 07:23
Igen.
2. Sütikee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 01:03
Ez teljesen normális.
okt. 29. 22:53
Másfél hete volt a varratszedés laparoszkópiás ciszta műtét után. Egyre szebbek a sebek, viszont elkezdett a bőröm alatt bekeményedni, nyomásra fáj. Szerintetek ez normális?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook