Mennyi idő alatt gyógyul az idegbecsípődés? Mit tehetek még? (tudásbázis kérdés)
Zsír,hogy nekem mondod!4 műtéten vagyok túl:(
Mikor a nyakam beállt,csupán aflamin rapidot kaptam,aztán egy mri-t,végül műtöttek.
az elsőnél itt nálunk nem is vettek észre semmit,mikor lebénultam,az gáz volt.rá 11 hónapra ismét lebénultam a másik oldalamon.A karom is majdnem oda lett 3 éve....nincs 2 hónapja hogy műtöttek,tehát tudom miről beszélek!
Hozzáteszem,megye és orvos függő!!!!!!!!!!!!!ki,mit csinál és mennyit dugsz a zsebébe!
Nekem azt mondta a doki,üljek olyan meleg vízbe,amit csak elbírok viselni,merthogy a meleg ellazítja az izmot...És járjak négykézláb...Ez az én esetemben nem volt egyszerű,mert a férjem elmeroggyant,és ...állandóan zaklatni akart közben... És ez neki vicces volt...Én annyit ugráltam védekezés közben(és itt nem a gyermek áldás ellenire gondolok!) hogy "kicsípődött" az ideg...(Közben szedtem a betadint)Bár a doki azt mondta,sokáig tart majd a gyógyulás...
Jobbulást neked!
ez nem igaz, hogy nem csinálnak semmit.
én kaptam gyógyszert, rantudil forte, idegsebész irta fel. 1 hétig ettem, nem lett jobb. utána egy hétig infuzió, ugy sem lett jobb, és akkor mentem mri-re.
Egyébként meg ha sérvre utaló jelek vannak (pl nem tudok emelni a lábad vagy fityeg a lábfejed akkor aonnal mri re kldenek, már ha kórházba mész és nem egy sima szakrendelőbe. Én bementem a sürgire, vagyis bevittek:) és ott ezt azonnal lezavarták.
:))
derekam:(
lehet 1 hét de akár 2 is
nekem vol, hogy 2 hétig nem birtam járni. Persze kiderült, hogy sérvem lett azért fájt olyan sokáig, de 2 hét infuzió után kezdett csak el javulni. Ha csak egy sima becsipődés, hát az sztem 1 hét lehet.
Derekamban becsípődött egy ideg...
Kaptam fájdalomcsillapítót, izomlazítót. Nem "bírok" feküdni egész nap...
MIt tehetek? Van olyan tornagyakorlat, ami segíthet?
masszírozás?
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- Leszakadt már valakinek a körme? Mennyi idő alatt gyógyul meg..?
- Mit tehetek, ha a szomszéd 4.napja áztatja a kertem?Mindenem viz alatt van!A házam is!
- Gyökérkezelt fog hónapok alatt sem gyógyult, gennyedzik.
- Megfáztam, egyelőre 37, 5 alatt tartom a hőmérsékletem de utána megint felmegy, kismama vagyok, mit tehetek, mit vehetek be?
- Akinek van: mennyi idő alatt gyógyult meg a...