Megfáztam, egyelőre 37, 5 alatt tartom a hőmérsékletem de utána megint felmegy, kismama vagyok, mit tehetek, mit vehetek be? (tudásbázis)
Az a baj hogy már csak közért van itt nyitva,ezt a gyógyszert ott is megtudom venni vagy csak patikában lehet kapni?!
Angolul tudok csak :( most tanulom a nyelvet
Ecetes-hidegvizes zokni?
Népi gyógymód, nekem elég gyorsan levitte.
Alá tegyél törölközőt, és pihenj sokat!
Alvás közben is gyógyul az ember.
szia!
Nekem a dokim azt mondta 38 fölött Rubo..t szedjek be, az kevésbé ártalmas a babára mint a magas láz :SSS szerintem az ügyeletet hívd fel, ők megmondják, az a biztos
jobbulást!
Nekem a hűtőfürdőt javasolta a doki,mivel semmi nem viszi le a lázam ha egyszer felmegy.42 fokkal kötöttem ki az ügyeleten és csak az injekció segített :S
Szerintem menj orvoshoz,kismamaként meg főleg!!
meddig megy fel?
38 fölött elég lenne egy Algopyrin is.
Ha tovább megy, akkor egy kevés vizesruha, esetleg karra, lábra, ha mégis sok, akkor ülőfürdő, ahogy a gyereknek szoktuk, kp langyosba tenni és utána hűteni
Algopirin?? 2 db
Hidag lepedőbe való betekerés??
Esetleg, ha így sem akkor ügyelet.
További ajánlott fórumok:
- Ha van egy 30 °C-os radiátorunk, és ebből kettőt veszünk, majd mindig többet és többet, növekedni fog a hőmérséklet?
- Kisfiam három éves, most alig 15 perce kelt fel, 37.6-ot mutatott a hőmérő. Lázas lehet, vagy a melegtől emelkedett a hőmérséklete?
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Felborult ciklus? Furcsa hőmérsékleti görbe...
- Mi a megfelelő hőmérséklet számunkra? Mi 23 fokban vagyunk általában, ez sok vagy kevés?
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?