Lehet még kapni hagyományos cicanadrágot? (tudásbázis)
Azért a hagyományos cicanadrág kényelmesebb, nem olyan feszes, mint a mai leggingsek. Főleg a téli, bélelt verziókat nehéz felvenni, pedig nagyobbat is rendelek.
Hagyományos cicanadrágot szerintem vásárokon (vagy nem tudom mi a neve) is lehet venni, mint pl. Győrben az eto parkban.
A Decathlonban kapni un. "alá" nadrágot,amit túrához a rendes nadrág alá ajánlanak.Vékony,de jó meleg,nem testhezálló,bokáig ér és gumis a dereka. Csak feketében láttam. Kb. 2000 Ft.
A hagyományos cica nadrág talán van Röltex-szerű üzletben, rövidáru boltban. Nálunk is ott volt,amíg a bolt meg nem szűnt.
Most jutott eszembe, hogy tényleg kínai üzletekben láttam hópihés, vagy rénszarvasos cicanadrágszerűt.
Én édesapámnak, a Decathlonban vásároltam testhez álló nadrágot, tornához, pilateshez ajánlottat.Végül is ezek uniszexek.
Ezek nagyon kényelmesek idős embereknek (is). Melegek, rugalmasak, nem izzadnak bele, nem szorítják a viselőiket.5.000,-Ft körüli áron kapható. Domyos márka. Az ára megtérül, évekig megtartja a fazont.
Vagy esetleg megpróbálhatod a flanel pizsamát is. Az is kényelmes, hogy otthon elüldögéljen, vagy feküdjön benne. ez utóbbit használt ruha boltokban is megnézheted. A Háda áruházakban gyakran látni.
Nálunk/Debrecen/ a Rákóczi sarki kínaiban van, fekete. Hátul 2 csíkkal, v. fenékrésszel.
Vagy nem bordázott, sima, az is lábfej nélküli.
Nekem a simából van 3, 1 utcára, kettő itthonra, télen egy nadrág alá.
Vagy igen, vásárokban.
Talán vidéki piacokon, vagy vásárban kapható.
Mostanában, konkrétan én nem is láttam senkin hagyományos, kötött cicanadrágot.
További ajánlott fórumok:
- Repülőn való utazáskor csak mini tusfürdő, fogrém stb vihető vagy a hagyományos normál méretben is lehet?
- Hol lehet esetleg kapni illetve venni a régi hagyományos diavetítőt? (És persze filmeket hozzá)
- Tud valaki olyan boltot mondani Szegeden, ahol még kapni hagyományos villanykörtéket?
- Nem tudjátok hol lehet Pécsen rendes hot dogot kapni? Nem wimpit, amit úgy csinálnak, hogy félbevágják a kiflit, hanem hagyományosat.
- Tudja valaki hol lehet még kapni a hagyományos melegítős gyantát?
- Hol lehet kapni hagyományos tégelyes gyantát?(nem patronos)