Téli estéken nálunk is előkerül a diavetítő. A kislányom nagyon szereti, már 2 éves korában is vetítettünk neki, de igazán kb. 3 éves korától köti le, úgy, hogy már végig is üli a meséket. Mi pedig nosztalgiázunk. Sok mese a régi időkből való.
Nekünk amúgy Apollo márkájú diavetítőnk van. Kisméretű és könnyű. Filmeket jó áron a jatek-makett Gyáli úti áruházában láttam. (van webáruháza is)8-900 ft volt.
Kedves Ildi!Nekem megvan még az a vetítő.A gyerekeim már megnőttek-28-30évesek, de nagyon szerették,mikor vetitettem nekik.A lányom 1,5éves volt, a fiam 3,5 mikor vetitettem nekik..Sajnáltam kidobni!
Igen, és köszi...én ténylegesen azt a régi hagyományosat keresem...amilyen
még gyerekkorunkban, kék színű és be kellett fűzni a filmet...és valami fehér felületre vetítettük...szerintem ez sokkal jobb és személyesebb kapcsolatot tud létrehozni...mint a DVD filmek....sajna a mienk az elveszett már elég régen...
A Bambini játékboltban! Megkérdezem a lányomat és a nővéremet mert mind a ketten ott dolgoznak és a mesélték, hogy náluk van! Legkésőbb keddre adok választ ha úgy jó Neked!
Vatera vagy Teszvesz, ott már találkoztam ( igaz, egy-két éve ) régi típusú vetítővel. Filmeket játékboltban is láttam már (j. sziget) ill. a diafilm.hu oldalon.
Ez engem is nagyon érdekelne. Hónapok óta keresem. Egy ismerősöm játékboltjában sincs. A nagykerekben is csak az a világos kék ufó alakú van. Sajnos az nagyon rossz minőségű. Eddig mindenki visszavitte a boltba.:)