Tud valaki olyan boltot mondani Szegeden, ahol még kapni hagyományos villanykörtéket? (tudásbázis)
Ha Magyarorszagon nem kapsz, menj at Szabadkara, Szerbiaban meg nem tiltottak be. Mi is ott vettunk a multkor egy csomot.
Lehet amugy kapni takarekos izzot, aminek olyan a fenye, mint a hagyomanyose. Csak onnet tudom, hogy van 2 db. 3 fokozatos "erintos" ejjeli lampank, es az sima takarekossal nem mukodik. Kerdezz korbe, mi ennek a neve, mert magyarul sajnos nem tudom, hogy mondjak :(
Méressétek be, aztán lehet nekiállni a munkának...
Hosszú távon valakinek muszáj lesz...:(
Át kellett köttetni az egész kapcsolótáblát, de ez viszonylag egyszerű megoldás volt.
Az ismerősötök bemérte, hogy hol milyen feszültség megy??
Szerintem már havi szinten zaklatjuk a tulajt, de az lesz, h nem fog érdekelni, és megcsináltatjuk, ha itt-ott bontani kell, így járt, mi szóltunk. És benyújtjuk a számlát.
Más problémák is vannak ezzel a lakással, pedig hipreszuper modern, meg új, de annyira látszik, h ott cseszték el a "szakemberek", ahol tudták.
Köszönöm a tippeket!
Metroban, Auchanben, Tescoban szétnézünk :)
De, mert mindenhol minden izzó kiég nagyon hamar. És belevalót veszünk, ez holt fix. Villamos szakember is rámondta, h mi jókat veszünk bele.
Ide még nem vettünk energiatakarékost, de akármerre megfordulunk, ahol ilyet használnak, szétfolyik a szemünk és az agyunk is. :/ Párom kimondottan nagyon érzékeny a fényükre, neki a szeme is képes huzamosabb idő után bepirosodni, és a feje is elkezd fájni. Én kicsit tovább bírom, de én se repesek az ilyen fényekért.
Ha jól láttam, a ledes igencsak drága. :S
Az albérletben meg valami nem stimmel a villamos hálózattal, mert nagyon sűrűn mentek tönkre norm villanykörték is, és nem szívesen cserélnék 700-5000 Ft-os égőket két hetente vagy havonta. :S
További ajánlott fórumok:
- Magyar hagyományörzés
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?
- Meg tudná valaki mondani, hogy a hagyományos kalóriamérőt amit a radiátorra szerelnek, hogyan kell leolvasni?