Tudja valaki hol lehet még kapni a hagyományos melegítős gyantát? (tudásbázis kérdés)
Hát igen, erről beszélek, Andi :( Hogy szerintem nem ... De amúgy ha mentek legközelebb és szóltok, akkor előre kifizetem, csak nekem is hozzatok :D:D
Köszi, a DM-ben még megnézem.
Köszönöm mindenkinek. Még annyi, hogy kozmetikust ilyet senki nem tud? :( Mert a legtöbb közli, hogy max bikinivonalig gyantáz...Na én ezzel nem vagyok kisegítve, addig én is elérem :D Hülyén hangzik, tudom, de konkrétan allergiás vagyok saját magamon a szőrszálakra :D Szóval nem poénból gyantáztatok szó szerint mindenhol ahol nő :D
Na jó, hajam és szempillám meg szemöldököm még van :D
drogériában van (nem a fölső polcon)
DM
Utánanézek. Barátnőm kozmetikus, vele mentem, úgyhogy nem tudom, hogy "civilként" tudtam volna vásárolni vagy sem.
Amiről beszélek, az elvileg ugyanaz mint az ősrégi, csak nem lábosban kel kavargatni a gyantát.
ohóóóóóóóó, kérem szépen a címet nevet :D
Köszike :P
jó lenne, de nagykerből elvileg csak céges papírral tudsz vásárolni, nem? (csak a ruházati részhez értek, ehhez nem) Ha esetleg ennek utána tudsz nekem nézni, azt nagyon megköszönném :)
Ősrégi, nem ősrégi, a lehuzigálós hideggyantákkal meg a görgős textilcsíkos csodákkal a tököm van ki.:D
Hát, ha arra az ősrégire gondolsz, azt nem tudom. Gondolom kozmetikai nagykerben. Ha van még egyáltalán.
Én most vettem hasonlót, amit fel kell kenni, melegítő edénnyel.Olyan mint a fondü edény :-)
A Xlll. ker-ben van a nagyker, ha kell a pontos cím utánanézek.
Egyáltalán létezik-e még, és kb mennyiért illetve hol lehet beszerezni. Emlékeim szerint az egyetlen volt, ami nem szedte szét a bőrömet...
A szőrtelenítő krémektől kiütéses leszek
A borotvától kipattogok
A hideggyantától hülyét kapok, és nem viszi le
Az epillátort kidobtam :D
Szóval ez érdekelne, illetve hogy valaki netán tud-e nagyon alapos kozmetikust aki gyantáz
(most ez csúnya lesz, bocsi érte, és aki a seggemből is kitépi a szőrt, ha azt kérem :D...A bikinivonalig gyanta rohadtul nem elég...
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy hol lehet beszerezni neten hagyományos csattogós szárnyú falepkét?
- Nem tudjátok hol lehet Pécsen rendes hot dogot kapni? Nem wimpit, amit úgy csinálnak, hogy félbevágják a kiflit, hanem hagyományosat.
- Tudja valaki hogyan lehet avi filet úgy kiírni, hogy hagyományos dvd lejátszóban is nézhető legyen?
- Tudtok Budapesten olyan kozmetikát, ahol még a régi, hagyományos gyantát használják?
- Hol lehet kapni hagyományos tégelyes gyantát?(nem patronos)
- A mikróban melegítős gyantát mennyi ideig kell melegíteni?