Tudtok Budapesten olyan kozmetikát, ahol még a régi, hagyományos gyantát használják? (tudásbázis kérdés)
Nekem elég erős szörcim van, és ez az új, tépőlapos nem tépi ki a szőrt gyökerestől, csak a bőr felszínétől tépi le. Ezt ugye nem kell ecsetelnem, hogy milyen érzés amikor elkezd nőni. Olyan, mintha borotvát használnál.
Tudom, hogy a kozmetikusnak sokkal könnyebb ezzel bánni, meg lehet higiénikusabb is, nincs az a büdös...sok minden az új mellett szól.
Így van, de mint tudjuk ez édes kevés a kórokozókkal szemben, nem hiába fertőtlenítenek szigorúan a kozmetikában. A és kitépett szőrökkel vér keveredhet a gyantába.
Én kozmetikus vagyok és már nagyon régóta görgős gyantát használunk, így is tanuluk mert az utóbbi elég nagy kiszúrás lehet a vendéggel és elavult.
Na mindegy, persze ha neked az jön be isten ments, hoyg ellenkezzek, csak tényleg nem értettem miért jobb. De biztos van valami rossz tapasztalatod a görgőssel.
Na, szép napot! :)
További ajánlott fórumok:
- Magyar hagyományörzés
- Barátnőket keresek Budapesten
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Tudtok valaki olyan szépségszalont Budapesten ahol egészségkártyával lehet fizetni kozmetikai kezelésre?