Tudtok valaki olyan szépségszalont Budapesten ahol egészségkártyával lehet fizetni kozmetikai kezelésre? (tudásbázis)
oké, akkor majd bepróbálkozom valahol... :)
Köszi
De egyébként ha kinézel magadnal kozmetikát, ahol van masszázs, "kamu" számlát adnak, legtöbbször a pénztár lehetőséget ad, hogy beléptesd a kozmetikát hozzájuk.
Én is így léptettem be a dokimat...
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazából azért kérdeztem, mert én találtam egy szépségszalont ahol kozmetika és masszázs van, és ott elfogadják a kozmetikában, csak masszázsként írják a számlát... Voltam is ott de csapni való volt a kozmetikus :(
szóvalgondoltam hátha tudtok még ilyen kozmetikát...
Igen az biztos hogy szépségszalonba nem lehet igénybe venni,legalábbis a postást biztos nem!De pl az Aesthetica szalonban ahol végleges szőrtelenítést is csinálnak,elfogadják a postás eg.kártyát!!Hogy mire azt nem tudom de a listán rajta van!
Üdv kollegina!
ez csak pl.
egyébként én is postás vagyok :)
Bocsi, hogy belekotyogok, de szerintem szépségszalonba nem lehet igénybe venni....
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- Tudtok Budapesten olyan kozmetikát, ahol még a régi, hagyományos gyantát használják?
- Tudsz olyan cipőboltot Budapesten, ahol Axa egészségkártyával lehet cipőt venni, nem gyógycipőt?