Tudja valaki hogyan lehet avi filet úgy kiírni, hogy hagyományos dvd lejátszóban is nézhető legyen? (tudásbázis)
Sajna max 3 rész fér rá :(
Igen, számolgattam én is, hogy iszonyat mennyiségű lemez kell hozzá. Én is arra gondoltam, hogy egy divX-es lejátszó lenne a leghatékonyabb megoldás :)
attól függ mekkora egy file.
De nem hiszem hogy ennyire lassan kellene csinálnia, sőt még ilyenről sose hallottam hogy dvixről dvdre konvertálni.. nekem eléggé fura a dolog, pedig sok éve értek a gépekhez és le is érettségiztem belőle:D
dvdről dvixre azt igen.. de fordítva nemigazán..
Vagy nézd meg dvd formátumba, vagy keress másik programot, a gépedtől is függ hogy milyen idő alatt csinálja meg, de tényleg egyszerűbb lenne letölteni dvd formátumban. ( vagy letöltetni )
hát ez tényleg elég gáz..
Sokáig fog tartani amíg átkonvertálgatod, főképp hogy dvix ről dvdre konvertálni.. szerintem nézd meg milyen lesz a minősége az elsőnek :) aztán ha jó mehet a többi is.
Ezt töltöttem le, próbálom konvertálni, de kb 30 perce megy egy 48 perces epizód.. Nem hiszem, hogy ilyen sokáig kellene tartania egy konvertálásnak nem?
Mint írtam egy 4 évados sorozatról van szó, évadonként kb 13 rész, ha ilyen ütemben konvertálom át, sosem lesz kész :(
Köszi az ötleteket, bocs hogy eltűntem, de keresek konvertálót. Illetve találtam is, most várom, hogy konvertáljon.
Sajnos nem magamnak írom, ezért nem tudom milyen formátumot játszik le a dvd, de az avi-t nem azt tudom. Ráadásul egy 4 évados sorozatról van szó :S
Sajnos rögtön dvd formátumban nem tudtam letölteni.
Szóval hogy érthető is legyek.
Szoktam itthonra letölteni filmeket, ( bár az én lejátszóm a divixet is viszi) de ha kifejezetten dvd minőségben szeretnék valamit akkor az oldalon ahol letöltöttem ott szokott lenni dvd minőségben is film.
Ezért írtam, hogy ez a legegyszerűbb megoldás, én soha nem szoktam konvertálgatni, főleg azért nem mert ronthatja a film minőségét, nem egészséges divixből dvdre konvertálni, mert eleve a dvd-nek jobb minőségűnek kell lenni mint a divixnek.
Nem lenne egyszerűbb letölteni dvd fájlban a filmet?
Mindenféle progi nélkül?
Persze ti tudjátok de nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek :)
Köszi!
Közben találtam egy programot, ami elvileg jó lesz. Gondoltam egyet kiírok, aztán meglátom működik-e :)
Nagyon sok féle közül választhatsz, amikor kiírod, fejből nem tudom, de van olyan hogy PAL, Secam stb. ... és azokból is több fajta felbontás.
Én is kísérleteztem már, nekem csak 2 dvd-m ment kárba, harmadikra sikerült a megfelelő beállítással.
Nekem is nerom van.
Nero-m van, azzal már próbáltam de sajnos a dvd nem játszotta le, így elment rá 6 lemezem :S Most nem szeretnék ennyit kísérletezni :)
Én azt hittem az avi file az egy video file, amit simán kiírok és működik, de nem.
Át kellene talán konvertálni valami más formátumba?