Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva recept

Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva recept

A Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva hozzávalói:
halfilé
citromlé

fehér bors
friss kapor
vaj
főtt burgonya


A Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva elkészítési módja:
Ehhez az ételhez egsézben hagyjuk a bőrtelenített halfiléket.Citromlét facsarunk rá,sózzuk,fehér borssal és vágott friss kaporral meghintjük mindkét oldalát a halnak. Vajjal megkenjük a méretre szabott alufóliát,és belecsomagoljuk a bepácolt filéket.150fokos előmelegített sütőben 30percig sütjük. Kibontáskor vigyázzunk,mert a sütésnél keletkezettfinom nedvek összegyűltek a fóliában és ha nem ügyelünk rá,kifolyhat.Ezt a lét beleöntjük egy kis tálba és tálaláskor a kapros főtt burgonyára locsoljuk. Finom,diétás étel.


Kategória: Húsételek receptjei


A lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook