Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva recept
A Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva hozzávalói:halfilé
citromlé
só
fehér bors
friss kapor
vaj
főtt burgonya
A Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva elkészítési módja:
Ehhez az ételhez egsézben hagyjuk a bőrtelenített halfiléket.Citromlét facsarunk rá,sózzuk,fehér borssal és vágott friss kaporral meghintjük mindkét oldalát a halnak. Vajjal megkenjük a méretre szabott alufóliát,és belecsomagoljuk a bepácolt filéket.150fokos előmelegített sütőben 30percig sütjük. Kibontáskor vigyázzunk,mert a sütésnél keletkezettfinom nedvek összegyűltek a fóliában és ha nem ügyelünk rá,kifolyhat.Ezt a lét beleöntjük egy kis tálba és tálaláskor a kapros főtt burgonyára locsoljuk. Finom,diétás étel.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: moncsibaba100, 2007. dec. 10. 13:10
A lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva elkészítési módja és hozzávalói.