Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazac fűszeres pácban recept

Lazac fűszeres pácban recept

A Lazac fűszeres pácban hozzávalói:
2 szelet lazac
1 evőkanál méz
1/2 citrom leve
3 evőkanál olíva olaj

színes bors
kakukkfű
vaj


A Lazac fűszeres pácban elkészítési módja:
A halszeleteket besózom, és állni hagyom. A citromlevet, a mézet, az olajat és a fűszereket jól kikeverem, majd beleforgatom a halszeleteket. Állni hagyom, de közben többször átforgatom a pácban. Kivenni a pácból, és egy jénai tálba (vagy sütőpapírral bélelt tepsibe) teszem, tetejére kis vajdarabokat rakok. Előmelegített sütőben, közepes lángon, 20-25 perc alatt készre sütöm.

Krumplipürével, és tejszínes gombával tálalhatjuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazac fűszeres pácban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook