Lapcsánka batátából recept
610 kcal
42 gramm
50 gramm
50 gr Batáta reszelve
50gr krumpli resztelve
200gr karfiol morzsává aprítva
só,bors
1 tojás
10gr zabkorpa
200gr zabliszt
olaj
A Lapcsánka batátából elkészítési módja:
A batátát krumplit és a karfiolt lereszeljük és besózzuk. Fél órát állni hagyjuk,majd kinyomkodjuk belőle a vizet. Beletesszük a tojást, borsot majd rászórjuk a zabkorpát és a zablisztet.összekeverjük és kanál segítségével bele"lapogatjuk" forró olajba. Fokhagymával vagy fokhagymás joghurtos mártogatóssal tálaljuk.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2018. dec. 7. 14:08
A lapcsánka batátából elkészítési módja és hozzávalói.