Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Lapcsánka batátából recept

Lapcsánka batátából recept


Kalória 610 kcal
Zsírtartalom 42 gramm
Szénhidráttartalom 50 gramm

A Lapcsánka batátából hozzávalói:
50 gr Batáta reszelve
50gr krumpli resztelve
200gr karfiol morzsává aprítva
só,bors
1 tojás
10gr zabkorpa
200gr zabliszt
olaj


Lapcsánka batátából

A Lapcsánka batátából elkészítési módja:
A batátát krumplit és a karfiolt lereszeljük és besózzuk. Fél órát állni hagyjuk,majd kinyomkodjuk belőle a vizet. Beletesszük a tojást, borsot majd rászórjuk a zabkorpát és a zablisztet.összekeverjük és kanál segítségével bele"lapogatjuk" forró olajba. Fokhagymával vagy fokhagymás joghurtos mártogatóssal tálaljuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A lapcsánka batátából elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook