Laparoszkópos drilling műtét után, mennyi időre kezdtetek próbálkozni? (tudásbázis)
Elso nogyogyaszom clostyt irt fel minden vizsgalat nelkul felirta nekem,2havit szedtem be de nem kovetett uhval is abba hagytam.Vissza mentem hozza akkor irt fel fogamzasgatlot,h felevig szedjem es utanna probalkozhatunk.Nem szedtem be,inkabb elmentem egy masik orvoshoz.O csinalt nekem hormonvizsgalatot es ennyi,nemigazan foglalkozott velem tovabb.Megint valtottam orvost o irt fel nekem Norcolutot 2honapig szedtem volt is mensi peteeres is de baba nem.Elkuldott diabetologushoz o csinalt cukorterhelest ott kiderult h Pco melle Ir-em is van akkor megkaptam a merckformint dieta es sport!Ezt kovetoen a dokim mondta h megcsinalja a mutetet elkuldtem neki emailbe az eredmenyt mire kozolte h megse csinalja meg.Irtam neki a mensimmel kapcsolatba h mar 2honapja nincs.Erre az volt a valasza h csokkentsem a testsulyom es megcsinalja a drillinget.42kg vagyok hova csokkentsem meg?!Igy valtottam ismet orvost,es o volt az aki azt mondta h itt marcsak a mutet kell ezer megcsinalja mind a kettot!
Gyogyszert nem ad se most se utanna.
Szoval itt tartok most. :)
Es remelem hamarosan a tortenetet befejezem egy pozi tesztel es elkezdek egy ujjabbat!😍
Mennyi ideje szedted a merckformint mikor megjott?
Es mire jutottal?Mikortol probalkoztok ujra?
6.hete szedem kb.
Szerdan voltam orvosnal ugye megvizsgalt es nindket petefeszkem csurig van tuszokkel :/
2honapja nem menstrualtam ugye mar,de mondta h mutetig mar nem ad semmi gyogyszert,utanna meg helyre kell allnia magatol a ciklusomnak.
Vagy neked ez hogy volt?
Semmi mást nem adott csak a merckformint?
és attól se jött meg?
En most hagytam abba a gynositolt.
Igen voltam,o kuldott el cukorterhelesre es irta fel a merckformint
Merckformint szedek az Ir-re,mast nem.
2honapja nincs mensim,orvosom azt mondta nemtom gyogyszerekkel mar igyis szedtem eleget.Ugyh a mutetig ha megjon megjon ha nem akkor nem!
Te kaptal mutet utan valamit amitol megjon?
En kerdeztem dokimat h utanna rasegitumk e gyogyszerral a mensire azt mondta nem,mer a drilling celja az h helyre all a mensi!
Akkor a bemenetek nemolyam veszesek.
En meg az altatastol felek,soha nemvoltam meg altatva.
Neked magan orvos csinalta?
Kupot?
Nekem azt mondta az orvosom,hogy 2napot kell korhazba toltenem,es h a a 2mutet lesz feloras😮
Neked csak Drilling volt?
Es ez koldokon keresztul tortenik?
Es mensid lett utanna?Vagy neked miert kellett a mutet?
Szia,en tegnap elott voltam dokinal akkor mondta,hogy megcsinalja nekem is ezt a mutetet es o nekem kb.6hetet mondott.De majd erre mutetkor meg vissza terunk:)
Neked mikor lesz?vagy volt?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?