Lakberendezés! (beszélgetés)
Ha láthatnák egy képet a konyhádról....??!!
Én is feltennék az enyémről és dumálhatnánk rajta!?
Szia!
Én a konyháim tervezésekor arra figyeltem oda, hogy a konyhában végzendő feladatok sorrendjénk megfelelően álljanak a bútorok.
Pl. előkészítéshez pult-tisztítás(mosogató, mellette v. közvetlen alatta mosogatógép és kuka)- újabb kisebb felület a további előkészítéshez-tűzhely-tálaláshoz újabb felület. A tűzhely körül legyenek a fűszerek, liszt, tészta stb. Szerintem praktikusak a fiókok nemcsak evőeszközök tárolására, hanem a fűszerek, olajok ecetek és még az edények tárolására is. Nekem fontos volt olyan hely kialakítása, ahol a befőtteket, hagymát, burgonyát stb tudok tárolni. Én ezt úgy oldottam meg, hogy kivettünk egy részt a falból (öreg házunk van nagyon vastagok a falak) bepolcoztattam és a bútorlapból csináltattam rá ajtót. Fontos még hogy a hűtő messzebb legyen a fűtőtesttől. Remélem segítettem, ha van kérdésed szívesen válaszolok.
Az jó!
De nekem még nincs bútorom!!
Variálni nem tudom...!
Köszi!!
Szia mindenki!
Egy kb 10mˇ2 konyha megtervezéséhez kérnék segítséget.
Privátba küldenék képeket méreteket.... stb!
Minden lehetőség érdekelne!!!
Szép napot mindenkinek!!
További ajánlott fórumok:
- Feng Shui lakberendezés - tapasztalatok?
- Van itt lakberendező, aki segítene egy nagyon pici szobát praktikusan berendezni?
- Lakberendező tanácsára lenne szükségem, vagy aki jártas a lakberendezésben
- Régiből újat olcsón, lakberendezési ötleteket várok
- Ismertek olyan lakberendezési oldalakat, ahol tanácsot lehet kérni szakértőktől?
- Melyik egyedi lakberendezési ötlet tetszik jobban?