Ismertek olyan lakberendezési oldalakat, ahol tanácsot lehet kérni szakértőktől? (tudásbázis)
sárga-kékben gondolkodom én is, mivel adott bútorokkal kell variálni és a fiam ágya kék. viszont egy bazi nagy klasszikus szekrénysorral kellene megbirkózni, ami középbarna és elég komor. festeni nem szeretném, esetleg öntapadós fóliával variálni.
viszont a lila-kék is most megtetszett, de nem tudom, hogy mutatna...
a keresőbe beírtam, hogy lakberendező tanácsadó, és elég sokat kidobott.
Sok sikert a berendezéshez, nagyon élvezetes dolog.
ha lesz kedves majd írd le milyen lett,
Esetleg készíts egy skiccet a szoba méreteivel, a nyílászárók elhelyezkedésével és tedd fel az adatlapodra, hátha valakinek valami jó ötlete támad. Az is fontos lenne, hogy adott bútorokban kell-e gondolkodni, vagy azokat még most szerzitek be, mert nem mindegy. Egy nyitott polcrendszerrel szinte ketté lehet választani a szobát is.
Így nehezebb, mert a kisfiú lassan kiskamasz lesz.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a fal egyszínű lett, a bútor építőkockát imitáló. Kék, fehér és nap-sárga színű. A szekrények maguk "hagyományosak", csak a tetejükön van háromszög, és a falra kerültek ugyanebből az anyagból mértani formák, polcoknak.
A kislány ágya kék, mint a bútor, az ágyneműtartója sárga felhő forma, mely leesésgátlóként is funkcionálhat. Az ágya mellett a falon lányos dekoráció, a feje fölött baldahin plafontól a padlóig. Neki hercegnős lámpa. A kisfiúnak a másik oldalnál ferrári autós ágy a falon a bútorhoz készített elemeken, a könyvek játékok, mivel ő fiatalabb az említett kisfiúnál micimackós lámpatest van bedugva. A szőnyeg napsárga, és az íróasztalhoz a szék is. A fenti világítótest egy napocska alakú, szintén a bútor színének a sárgája. mivel nálatok a kisfiú már nagyobb javasolnám az egyszínű függönyt, nálunk micimackó figurák vannak elszórva a fehér függönyön.
További ajánlott fórumok:
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- Feng Shui lakberendezés - tapasztalatok?
- Milyen magyar nyelvű oldalakat ismertek, ahol a horgolás alapjait el lehet sajátítani?
- Ti milyen olyan insta oldalakat ismertek, amin mémek vannak?
- Milyen oldalakat ismertek, ahol ruhaneműket lehet rendelni?
- Ismertek magánszemélyeknek szóló adománygyűjtő oldalakat? (Bővebben első hozzászólásban.)