Van itt lakberendező, aki segítene egy nagyon pici szobát praktikusan berendezni? (beszélgetés)
A diszites az o feladata lesz, a valaszokat pedig egyutt olvassuk, tetszenek neki is az otletek.
A falakat drapp-ra festjuk:D
Koszonom a sok segitseget!
Milyen szint(szineket) ajanlanatok a falakra? Feheren kivul...
ha a magasság és az ablak teteje is engedi egy fából készült "emelet" is hasznos lehet, nem ágy inkább tényleg szint, egy matraccal,ahova jól el lehet bújni és nem csak egyedül:))))nem kell ágyaznia , ami a kamaszoknál amúgy is nagy probléma szokott lenni,nálam legalább is az volt:)))
alatta pedig továbbra is megvan a teljes szoba :)
ez is
Huha mennyi jo otletet adtatok:D ! Koszonom!
Hat igen, nagyon pici a hely, de csak ideiglenes...;) Addig is nagyon szep kis kuckova szeretnem varazsolni neki. Az emeletes agy jo otlet alatta iroasztallal! Hu de orulok, hogy feltettem a kerdest a forumban:) szekreny nem kell, az van, beepitett, ruhaknak...
De, ha csak egy hálónak kell, akkor egy kanapéágy simán elfér. Kinyitva 145*200, összecsukva 90*200, (Nem látszik ágynak.) Nekem is hasonló van.
Egy íróasztal még elfér, tv a falon.
Hová tünt a kérdező??
XDDDD
Szerintem,egy,nappal ülödévé összehajthatós,dobogós ágy elférne:)
Így két rétegű,vagy magasságú kanapét lehetne kihozni az ágyból.Ülhetnek lent,is,fent is,mint egy szélesebb lépcsőn:)))
jól van no!! nekem szemüvegem van, a látószögembe csak a 6 fért bele :))
Így tényleg passz.
Marad a matrac a szobaközepén, nappalra egy bordásfal mögé dugni. Valami csicsás huzattal. Más pihent ötletem nincs. Dobogó sem férne el ekkora helyen.
..........ha rosszindulatúnak olvasod, akkor talán.
Szerintem nem. Írtam, hogy nem lehet egyszerű. Mi a bajod? Nem gúnyolódtam, nem mondtam rosszat.
Nem fogok magyarázkodni, nincs miért.
Volt egy pasim,annó',akinek olyan épített ágya volt,a pici szobájába,hogy fel lehetett fajtani,az egyik felét,és akkor kanapé lett belőle:))
Imádtam az ágyát!:))
Csináljatok egyet az ablak alá:)
További ajánlott fórumok:
- A kádárkockákat anno tényleg praktikusnak és "élhetőnek" tartották? Mi lesz ma a sorsuk?
- Tusolsz, vagy fürdesz? Mi a praktikusabb 50 felett?
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Feng Shui lakberendezés - tapasztalatok?
- A praktikus kötényruha hova tűnt a divatból?
- Kopaszavatóra kell a zsűrinek sütit sütni.Mit tudtok ajánlani, aminek nem baj ha nincs hűtőben, nagyon finom, és praktikus, nem folyik szét?