Régiből újat olcsón, lakberendezési ötleteket várok (beszélgetés)
konvektort inkább fesd át valahogy...
keress valami olyan színt,esetleg mintát,ami jól megy a szoba stílusához,hangulatához.. és az más sokat dobhat rajta..
eltakarni szerintem sem szabad..
Sziasztok!
Keresek egy igényes jó lakberendezési tanfolyamot, vagy OKJ-s képzést Újpesten. Tud valaki valami jó helyet?
Szia.
Tudod ,hogy milyen stilust szeretnél? minimál ? mediterrán? milyen bútoraid vannak? milyen színű a csempe? -a matrica jó megoldás ,de jó kigészitőkkel el vonhatod a figyelmet a csempéről,szívesen segitek jó tanáccsal főleg a minimál stílus áll közel hozzám ha mondasz konkrét dolgokat.
szia : minimanyi
van egy csomó ilyen újságom, sok jó dolog van bennük, de mondjuk 10 oldalból 2-n van vm ami érdekes lehet nekem is.
Itt pedig leírhatnák olyanok a tapasztalataikat, ötleteiket, akik már csináltak ilyet.
Sziasztok!
Olyan lakberendezési ötleteket várok, amivel egy régi típusú lakás felújítható a konyhától a fürdőn át minden kis praktikára kíváncsi vagyok.
Ilyesmikre gondolok:
1. Régi csempe a konyhában, mivel takarható le, vagy van-e vm trükk, hogy szebb legyen, mondjuk lehet-e kapni valami vízálló matricát rá.
2. Ronda küszöbökre valami?
3. Gázkonvektort el szabad-e takarni valamivel, ilyen mini spanyol falra gondoltam, de nem tudom, hogy hol lehet kapni ilyesmit vagy kitaláltak-e már rá valamit, nem nagyon tetszik a szerkezet, nem szeretném látni, ha nem muszáj.
Szívesen veszek, minden lakberendezési ötletet, ami olcsó találó és kifejezetten ilyen régi lakások modernizálásánál jól jöhet.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Adnátök ötleteket, esetleg linkelnétek, lakberendezéssel kapcsolatban?