Krémes tehéntúróból mit csinálhatnék? (beszélgetés)
Köszönöm szépen a segítséget! Feléből vaníliás krémtúró, másik feléből túrós palacsinta lett.
Mind elfogyott, így megromlani nem tudott.
Köszönöm!
:)
Szép napot Nektek!
Na szóval. lenne nekem ötletem túrós ételekre, de nekem a bajom az, hogy ami itthon van túró az annyira krémes mit a tejföl. Ebből nem tudok csinálni csak szinte túrótortát és krémtúrót. De lehet hogy az utóbbi lesz.
Ha még van valami ötletetek akkor írjátok csak! :)
Esetleg házi vaníliás-epres krémtúró? Én semmi extrát nem szoktam bele, csak eper, tejföl, tejszínhab (házi!), vaníliarúd ha túl sűrű, kicsi tej, na meg cukor/édeske.
Ha nincs eper, akkor citrommal szoktam.
B verzió: hamis túrógombóc? Főzöl egy kicsit sűrűbb tejbegrízt, ha langyosra hűlt, bele a túró, majd gombócokat csinálsz. Tejföl, morzsi és kész.
túrógombóc
túrószsemle :)
van fagyigéped?
én nemrég vettem és hetente legalább egyszer túrófagyit csinálok :)
Megmaradt egy doboz (500 g) krémes tehéntúró és szerdán fog lejárni. Gyorsan megcsinálnám, de nem tudom minek. Túrótortát nem akarok most, ez a krémes változat pedig nem tudom mihez lenne jó még.
Nagyon megköszönném, ha írnátok valami ötletet.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Vajon mit csinálhatnék? Adjam fel, amit szeretek? Én ehhez...
- Pozitiv lett a tesztem, készitgetjük a fészkünket mit csinálhatok?Mi az amit én is birok emelni?
- Most szakított velem a barátom, mit csinálhatok a felszabadult szabadidőmben?