Krémes krémtorta recept
A Krémes krémtorta hozzávalói:6 tojas
3 ek cukor
1 instant vanilia pudingpor (80g)
krem:
1 tejszin (250 ml)
3 ek tejfol
3 ek porcukor
1 instant vanilia pudingpor (80g)
csokimaz:
negyed pohar tej
25 g vaj
100g keserucsoki
1 ek brandy
A Krémes krémtorta elkészítési módja:
A tojasfeherjeket 2 ek cukorral felverem, a sargakat 1 ek cukorral,majd hozzaadom keveres kozben a pudingport es ebbe ovatosan belekeverem a habot. 26x32 vagy 26 formaban 180 fokon 25 percig sutom. Nem kell megijedni, a teszta osszeesik (hogy helyet adjon a kremnek :-) A kremhez valokat osszekevem es a kihult tesztara simitom. Beteszem a hutobe, elkeszitem a csokimazt es azon forron raontom a kremre. Legalabb 4 orat kell hagyni a hutoben.
Evek ota tejfol helyett joghurtot hasznalok, most sem tertem el szokasomtol.
Feher csokival probaltam disziteni, nem a legtokeletesebb, de a celnak pont megfelel.
Nagy sikere volt!
http://www.hoxa.hu/?p1=naplo&p2=15617
88-89. kep
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kumameya, 2011. febr. 17. 06:45
A krémes krémtorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.