Szentjánoskenyér süti recept

egyharmad pohar olaj
egyharmad pohar mez
1 tojas
1 kk vanilia aroma
1,25 p telj. kiorl. liszt
1 kk sutopor
1 kk kakaopor
2 ek karobpor
ketharmad pohar dio
A Szentjánoskenyér süti elkészítési módja:
Az olajat es a mezet osszekeverjuk, hozzaadjuk a tojast, van. aromat es ehhez adjuk a kakaoval,karobporral sutoporral osszeszitalt lisztet. Vegul beletesszuk a diot. Kis halmokat teszunk a tepsire es 190 fokon, kb 12 percig sutjuk.
Erdemes beszerezni a karobport, mert nagyon finom izt ad neki.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kumameya, 2011. febr. 10. 07:06
A szentjánoskenyér süti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.