Spenot quiche/pie/pite recept
A Spenot quiche/pie/pite hozzávalói:teszta alap:
1,5 pohar liszt
80 g vaj
2 tojas
fel kk so
viz szukseg szerint
toltelek:
800 g fagyasztott spenot
1 hagyma
1 ek olaj
3 tojas
1 pohar fozotejszin
250-300 g brinza v. juhturo
100 sajt
A Spenot quiche/pie/pite elkészítési módja:
tesztat osszedolgozzuk es pieformaba nyomkodjuk, hogy az oldalan is legyen. 180 fokon elosutjuk 12-15 percig A hagymat megdinszteljuk hozzatesszuk a spenotot es felretesszuk hulni A toltelekhez valokat osszekeverjuk es a tesztara teritjuk. 180 fokon 45 percig sutjuk.
Lehet hozzatenni 2-3 gerezd fokhagymat es szerecsendiot.
kep
http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2011/0206/11802713.jpg
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: kumameya, 2011. febr. 6. 19:57
A spenot quiche/pie/pite elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.