Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kontyos karaj burgonyás gofrival recept

Kontyos karaj burgonyás gofrival recept

A Kontyos karaj burgonyás gofrival hozzávalói:
8 szelet karaj
3 zsemle
3 dl tej
1 fej hagyma
2 db tojás
1 doboz májpástétom (lehet bármely májkrém,ki mit szeret)

bors
szerecsendió
majoránna
petrezselyemzöld felaprítva
5 dkg reszelt sajt
2 evőkanál olaj


A Kontyos karaj burgonyás gofrival elkészítési módja:
A hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük. Olajban világosra pirítunk egy fej apróra vágott vöröshagymát. Elkeverjük a tejbe áztatott, jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, majoránnával, szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal,petrezselyemzölddel. Keverőgéppel jó simára kikeverjük. A hússzeletekre rakjuk. Egy tepsit vagy hőálló edényt kivajazunk,a hússzeleteket lerakjuk, rá a tölteléket és sütőben megsütjük. A pecsenyelével közben locsolgatjuk. A sütőből kivéve azonnal megszórjuk reszelt sajttal, és forrón tálaljuk. Burgonyás gofri: A krumplit megfőzzük,megpucoljuk, lereszeljük. Olajon egy kisebb, apróra vágott hagymát üvegesre párolunk, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Összekeverjük a krumplival, sózzuk, kicsi őrölt szerecsendiót hintünk rá és sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A kontyos karaj burgonyás gofrival elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook