Kolbászos kifli recept
60 perc
A Kolbászos kifli hozzávalói:
tészta:20dkg liszt
kávéskanál só
1 tojás
10dkg szendvicstúró
1nagy burgonya
töltelék:30-40dkg kolbászhús(ha zsíros 1ek.zsemlemorzsa
A Kolbászos kifli elkészítési módja:
Összegyúrjuk,morzsoljuk a tésztát.Nem túl meleg helyen fél órát pihentetjük majd 3 mm.vastagra nyújtjuk.10×10-es kockára vágjuk majd megtöltjük a kolbászhússal,henger alakúra tekerjük.Kizsírozott,lisztezett tepsibe tesszük kb.20percig sütjük.A tetejét tojássárgájával lekenjük.
Szórhatunk a tetejére szezámmagot vagy köménymagot.Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: andix, 2008. febr. 4. 12:37
A kolbászos kifli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.