Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban recept
100 perc
A Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban hozzávalói:
Kb 75 dkg burgonya
25 dkg füstölt kolbász
15 dkg sajt
30 dkg zöldborsó
3 tojás
2,5 dl tej
só
bors
szerecsendió
A Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban elkészítési módja:
Burgonyát kolbászt felszeleteljük,és a reszelt sajt 2/3ad részével, zöldborsóval,a tálba rétegesen lerakjuk.Minden réteget sózzuk!Tejet a tojásokkal felverjük,sóval borssal szerecsendióval izesítjük,és az ételre öntjük.Tetejére szórjuk a maradék sajtot.Rátesszük a tetejét és kb. 1.30 percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Jeannie, 2007. febr. 21. 23:13
A kolbászos burgonyafelfújt, római tálban elkészítési módja és hozzávalói.