Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Hagymás sült pióca recept

Hagymás sült pióca recept

Elkészítési idő 20 perc

A Hagymás sült pióca hozzávalói:
4-5 kövér élő tyúk
15 pióca
10dkg zsír
1 nagy fej vöröshagyma



A Hagymás sült pióca elkészítési módja:
A 4-5 kövér tyúkot megkopasztjuk a mellén,és a szárnya alatt.A lecsupaszított bőrre rakjuk az éhes piócákat.hagyjuk addig szívják magukat vérrel,amig teljesen kigömbölyödnek,és maguktól leválnak.(A tyúkok nem tudják kicsipkedni,mert a csőrük közül a piócák kihengerednek) A piócákat forró hagymás zsíron megsütjük,sós fött krumplit,vagy kását adunk hozzá köretnek.

Ezt a receptet csak az érdekesség kedvéért írtam le,soha nem hallottam róla..eddig:))
Kipróbálni sem fogom,ez biztos:))


Kategória: Egytálételek receptjei


A hagymás sült pióca elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook