Hagymás sült pióca recept


4-5 kövér élő tyúk
15 pióca
10dkg zsír
1 nagy fej vöröshagyma
só
A Hagymás sült pióca elkészítési módja:
A 4-5 kövér tyúkot megkopasztjuk a mellén,és a szárnya alatt.A lecsupaszított bőrre rakjuk az éhes piócákat.hagyjuk addig szívják magukat vérrel,amig teljesen kigömbölyödnek,és maguktól leválnak.(A tyúkok nem tudják kicsipkedni,mert a csőrük közül a piócák kihengerednek) A piócákat forró hagymás zsíron megsütjük,sós fött krumplit,vagy kását adunk hozzá köretnek.
Ezt a receptet csak az érdekesség kedvéért írtam le,soha nem hallottam róla..eddig:))
Kipróbálni sem fogom,ez biztos:))
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Aszpázia, 2007. febr. 20. 13:04
A hagymás sült pióca elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.