Gombapaprikás recept
20 perc
A Gombapaprikás hozzávalói:
50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
3-4 szál petrezselyem
2 dl tejföl
1 evôkanál zsíradék
liszt
pirospaprika
só
A Gombapaprikás elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát kevés zsiradékon pirítsd sárgára. Add hozzá a megtisztított és szeletekre vágott gombát, az apróra vágott petrezselymet, hintsd meg egy csapott kávéskanálnyi pirospaprikával, sózd és párold puhára. (Ha kell, egy kevés vízzel pótold a folyadékveszteséget.) Ezt követõen szórd meg egy kávéskanálnyi liszttel, öntsd hozzá a tejfölt, jól keverd el és egyszer forrald össze.,
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cicumaci, 2007. febr. 11. 22:38
A gombapaprikás elkészítési módja és hozzávalói.