Vitaminfészek recept





4 alma
1 citrom
6 db. Polisett (vagy más édesítő,amit szeretsz)
2 evőkanál ribizli
4 gerezd narancs
rumaroma
A Vitaminfészek elkészítési módja:
Az almák felső harmadát levágjuk.Magházát és húsának 1 részék kivágjuk.Belsejét bekenjük citromlével,hogy ne barnuljon meg.A kockára vágott almahúst,ribizlit,narancsdarabkákat összekeverjük a porrá tört édesítővel,izlés szerint ízesítjük rumaromával és a megmaradt citrom levével. Beletesszük a kivájt almába,tetejét visszahelyezzük,és lehűtve tálaljuk.
Jó étvágyat:)
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Aszpázia, 2007. febr. 15. 11:10
A vitaminfészek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.