Főoldal » Receptek » Turmixok receptjei » Bogyós frappé recept

Bogyós frappé recept

A Bogyós frappé hozzávalói:
50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli, eper, málna, áfonya, stb.) lehet mélyhűtött is
10 evőkanál narancslé
6 dl tej
5 evőkanál édesítőpor


A Bogyós frappé elkészítési módja:
A piros bogyós gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük, és megtisztítjuk. Elkészítés: A gyümölcsöket mixerben pépesre törjük, és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet, a tejet, és az édesítőporral édesítjük. Poharakba öntjük, és kínáljuk.


Kategória: Turmixok receptjei


A bogyós frappé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook