Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Knégli recept

Knégli recept

A Knégli hozzávalói:
50 dkg liszt
2 db tojás
2-3 dl tej
3 dkg élesztő

1 kk só


A Knégli elkészítési módja:
Az élesztőt fel futtatjuk kevés tej, cukor lisztbe öntjük a majd a tojásokat egy kk só és könnyü tésztát készitünk.Mikor megkelt henger alakura formáljuk, vagy zsirozott alufóliába vagy szalvettába csavarjuk és nagyon bő /nagyfazékba/ kifőzzük majd kiboritjuk és szép sréen szeleteljük. Vadashoz, gombáshúsokhoz köretként tálaljuk.


Kategória: Köretek receptjei


A knégli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook