Kislányunk két éves! Most költözik külön szobába! Szerinted (is) előbb kellett volna? (tudásbázis)
mi 3 hónaposan költöztettük át, és sokkal jobbakat alszik azóta. (nem kell neki a férjem horkolását hallgatni:))
Szóval szerintem későn, de egyrészt mindegy hogy én mit gondolok, másrészt lehet hogy nincs igazam. :)
Meddig aludjon a gyerek egy szobában a szüleivel?
A játszószobába (máshogy nem tudom nevezni) beraktam egy hatalmas matracot. Napközben szívesen heverészgetnek rajta, de csak a mi ágyunkon alszanak el. Ha átviszem, felébred.
Fórum címe?:)
Igazából azért akarom a külön szobát, mert szegénykémnek még nincs! A hálóban alszik, a nappaliban játszik. Olyan kis "hontalan" szegényke. Meg az igazság az, hogy ott (hálóból lett gyerekszoba)legalább egy helyen lesznek a játékok!
Pár héttel ezelőtt ezzel a témával kapcsolatban indítottam én is egy fórumot. Ott a legtöbben azt mondták, hogy korábban kellett volna. Erről lemaradtam.:)
A nagyobbik lányom 2,5 éves, a kicsi másfél és még velünk alszanak egy szobában. Minket nem zavar, ők nem igénylik a külön szobát, pedig készen van, de csak játszanak ott.:)
Az Én kislányom 2 és fél éves,velünk alszik egy szobában.Pontposabban az ágyunk melleti kiságyban.Minket nem zavar,hogy ott van,akkor költöztetem át,ha majd Ő is igényli.
Szerintem jól csináltad,ne is aggódj ezen.
Gyereke válogatja,mi kezdettől fogva külön tettük,és nagyon bevált.
Egy rokonom kisfia most költözött külön,28 hónapos.Gond nélkül vette az akadályt,bár féltek tőle,hogy hisztik lesznek.Eddig hiába próbálták,nem sikerült,mert nem aludt semmit.
Nem minden gyereket lehet azonnal külön tenni.Tényleg gyereke válogatja.De jobb későn,mint soha.
Mi 1 évesen költöztünk külön a gyerektől.
Gyereke válogatja, hogy mikortól érett meg arra, hogy külön szobába költözzön.
Szerintem semmivel nem késtek el!
Szia!
Kissé nehéz válaszolni, mert furcsán tetted fel a kérdést.:)
Szerintem ezt nem lehet megjósolni előre, mindegy, hogy mennyi idős egy gyerek. Meg ha azt válaszoljátk, hogy előbb kellett volna, akkor sem tudsz már mit csinálni..
A lányomat 5 hónaposan költöztettük át, mert Ő igényelte.
Szerintem teljesen jó!
Az, hogy melyik gyerek mikor kerül külön szobába, gyereke válogatja.
Nálatok most jött el az idő!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- 10 hónapos kislányunkkal alig foglalkozik az apja. Miért? Ennyire nem akarta? Vagy..
- 5 hetes kislányunk az éjszakai etetés után nem hajlandó visszaaludni, valakinek valami trükkje?
- Tetszik az a név hogy Natko. Ha kislányunk lesz biztos így...
- 9 hónap várakozás után, megérkezett Amira kislányunk :)