9 hónap várakozás után, megérkezett Amira kislányunk :) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 9 hónap várakozás után, megérkezett Amira kislányunk :)
az emberi kíváncsiság... :D
érdekes,én ha el is olvasok egy olyan cikket,ami esetleg annyira nem érdekel,nem kezdek senkit ócsárolni!!!!! elolvsom,kilépek.kész-passz.
majd ír véleményt olyan,aki esetleg bele lát az egészbe,és tud szépeket is írni! :)
Ha nem tetszik,miért írtál ide?
Nekem ha valami nem tetszik,keresek mást,és nem megbántom vele h XYZ......!
De mindegy,mert nem érdekel. ;)
Olyanoknak szántam a cikkemet-történetemet,akik együt tudnak érezni velem,akiket érdekel! :)
Nem tudom,de azért még nem mostanában! :)
Köszönöm a bókokat,kedves vagy :)
Sziasztok. Megvártam,míg lecsitulnak a kedélyek. :D
Köszööm a gratulációkat,szép szavakat Nektek! :)
Akik pedig negatív dolgokat írtak,azoknak is köszönöm,mert elolvasták! :D Nem érdekel ki-mit ír-ki mit szólt hozzá...mert azoknak írtam le,akiket érdekel! :)
Csak nem értem,ha nem tetszett valami,miért írtok hozzá?! :) De mindegy is,nem érdekelek az ilyenek,örülök hogy másnak öröet tudtam okozni,és jól esik hogy ilyen sok aranyos ember van még a világon!!!!!!!! :)
Puszim küldöm Nektek :*
Mintha épp az előbbi hozzászólásomban írtam volna, hogy engem is érdekel... És még sok mindenkit a hozzászólók közül.
A cikk arra való, hogy amit az ember érdekesnek tart, azt megossza másokkal, és akit érdekel, elolvassa. Akit nem érdekel, ne olvassa el, és ne szólja le azokat, akiket érdekel.
Azért nem semmi, hogy felnőtt embereknek ilyen alapvető dolgokat kell magyarázgatni, és még így sem értik :(
Persze,csak erre írtam,hogy az ilyesmi max az illetőnek és a hozzátartozóinak érdekes. :-))
Persze nyilván mimdenki azt olvas,amit csak szeretne,arra valók ezek a portálok.
Kedves Cikkíró!
Nagyon szép a történeted, jó volt olvasni, köszönöm, hogy leírtad! Jó egészséget, és sok boldogságot nektek! Mikor jön a kistesó? :)
Gratulálok és semmi bajom az Amira névvel, csak nem értem, hogy itt Magyarországon, magyar gyereknek miért kell a legkülönlegesebb idegen hangzású nevet adni. Teljesen elfelejtődnek a szép magyar nevek, úgy mint: Emese, Enikő, Borbála, Zsuzsanna, Katalin, Éva, Emőke, Melinda stb... Sorolhatnám még, mert nagyon sok szép név van, ami nem idegen hangzású. Nem azt mondom, hogy minden gyerek Erzsi, vagy Mari legyen (bár már inkább ezek a ritkább nevek), de azért elgondolkodhatnánk ezen egy kicsit.
Nem kioktatni akarok senkit, ez csak egy eszmefuttatás vol....
Olvastam a cikket. Kicsit durvának találtam a mint az állat leszedált állapotot :)
És sem gondolom, hogy szórakoztak.
A másik meg: a szülés egy természetes folyamat. Az is, hogy egy gyerek megszületik.
Én nem akarok senkit megbántani, de már akkora feneket kerítenek a dolognak, mintha maga lenne a világmegváltás. Természetesen kellene kezelni, ahogy a következő sok-sok évet is :D
Gratulálok!
Nem biztos, hogy a nyugtató szuri miatt nem sírtál a születésekor.
Én nem kaptam semmilyen anyagot szülés alatt, se fájdalomcsillapítót, se nyugtatót, se oxitocint, mégsem sírtam születése után közvetlen.. Furcsán is éreztem magam, hogy apa ott pityereg, én pedig vigyorgok és viccelődök.. Idő kell a hormonoknak is, hogy felszabaduljanak, én a legtöbbet 1 héttel a szülés után sírtam a meghatódottságtól.. Elég volt, hogy apa bekapcsolja az altatódalát, 2 perc után megkértem, kapcsolja ki, mert már pityeregtem.
Gratulálok!
Remélem nekem is jó élményben lesz rémszem a napokban fogok szülni!
Sok boldogságot!
Fiatalon lettem anyuka, de képes vagyok megfelelni eme gyönyörű és örökké tartó köteléknek.
Lesznek nehezebb napok, esetleg hetek, de Érte bármit megteszek!
"Van valakim nékem ezen a világon,
Kiért még az életemet sem sajnálom.
Odaadnám az életem is, ha kellene érte,
Hisz Ő az ki, az életét tőlem nem kérte.
Nem kérte, de kapta tőlem egyszer,
Boldogság tölti el azóta is a lelkem.
Mikor először megpillantottam,
Onnantól kezdve a rabja voltam.
Életem részéve lett, és én az övé lettem,
Ő a legszebb, legjobb, ami történt velem.
Szeretem, ahogy csak egy anya szeretni tud,
Ő az én kincsem, szívem érte dobog." (T.Magdi)
Ugrás a teljes írásra: 9 hónap várakozás után, megérkezett Amira kislányunk :)
További ajánlott fórumok:
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Kicsi mellé megérkezett a pici:)
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!
- 10 hónapos kislányunkkal alig foglalkozik az apja. Miért? Ennyire nem akarta? Vagy..
- Hasi és kismedencei MR Budapesten: mi a tapasztalat, hol rövidebb 1 hónapnál a várakozási idő?
- 10 hónapos kislányunk még mindig hasfájós, de csak éjszaka, alvás közben kínozza a pociját.Van valami hatásos ötletetek?