Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kisfiú vagy kislány? Lilakáposzta teszt :) (beszélgetés)
Olyan pontos, mint az inga ;-)
Én keressem ki? Nekem nem szineződött el
:)
[link]
Hogyan kell ezt csinalni valakk segitsen?!
Kislány lesz, ha jár még erre valaki :D
Az enyém jó sötét lila :-) Remélem, az igazságot mutatja ;-)
Én ma akartam megcsinálni a tesztet, de nem találtam lilakáposztát :-/
Teljesen igazad van! Minden gyeremek születése ajándék a szülőnek! Nálunk három kukis után jött a kislány! :D
Köszönöm két kis cuki kukis utàn ,minden gyermek születése àldàs az hogy làny külön plussz àldás.
:D Gratulálok! Anno nekünk is bejött a teszt! Holnap már 2 éves a kislányunk!
Sziasztok nekem lila maradt és jövő hét csütörtökön megyek uh-ra.Remélem nunija van!!
Nekünk nem jött be, fiú lett :)
azt nem írja a receptem, hogy hidegen vagy melegen kell-e csinálni :)
Nekem semmit nem mutatott, de holnap megint megyek UH-ra és megnézzük , hogy mit tartogat :)
Én most csináltam meg a tesztet... 13+4 vagyok, első baba. A teszt során alig változott a keverék színe, talán egy kicsit lilás/bordós vagy bíbor színű, de az árnyalata alig lett egy fokkal világosabb. Ezek alapján kislány jött ki?
Az uh még nem mutatott semmit, talán a 18. heti.
Egyébként Ti melegen öntöttétek össze? Van jelentősége?
:) Igen pontosan betartottam az összetevőket és totál sötét lila maradt.
Akkor lánynak kéne lenni?
Az UH fiút mutat.
:D
Nem tudom mit csináltál rosszul. Fele-fele arányba tetted bele "hozzávalókat"? A lilás szín kislányt jelent! :)
Mi van akkor, ha nem változott szinte semmi sem a káposzta lé alap lila színe?? :S
Sötét lila maradt.
Mit csináltam rosszul?
Én megcsináltam, ez szerint csajszi lesz, dec 15 URH, majd írom hogy bejött e.
Sziasztok! Hányadik héttől érdemes ezt a tesztet kipróbálni? Reggeli első vizeletből, vagy délután is lehet? Írta itt egy hozzászóló, hogy más-más napszakban, más a vizelet színe. Ebben van valami... Vagy nem a színnek van köze hozzá? Előre is köszi a segítséget!
www. gyakorikerdesek. hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__1325216-fiu-vagy-lany- joslas-voroskaposztaval-kiprobalod
ittt van leirva hogy kell csinálni :)
Csak én nem tudom, hogy mi az a lila káposzta teszt?
A mi kislányunk is megszületett július 5-én. :)) Beigazolódott a teszt!
ezt a tesztet hogy kell csinálni?
További ajánlott fórumok: