Kisfiú vagy kislány? (beszélgetős fórum)
Én is lánynak mondanám de csak azért mert rákerestem fiú és lány UH-kra és azok alapján inkább annak tűnik.
De meglepetések mindig vannak, még akkor is ha biztosra mondják.:)
Így legalább meglepi lesz.
Nekem erre mondták, hogy egyértelmű, de őszintén szólva felőlem ez is lehetne köldökzsinór. Szerinted?
Én ebből speciel nem tudok semmit kinézni. Szerintem ahogy feltöltötted eltorzult kicsit a kép.
Én is kaptam fotót amin alulról látszik és nagyon egyértelműnek tűnik, hogy a 2 lába között ott a kuki. De ki tudja, lehet hogy meglepődünk amikor megszületik 2 héten belül.:)
Azt gondolom, teljesen mindegy! Sok szülő mindent megadna ezért a mondatért: anyuka, apuka, a baba egészséges!
Kívánom halljátok ezt a mondatot.
Legyen egészséges babátok ! :D
Sziasztok
Érkezik a harmadik gyerek. Eddig két kisfiú van, most viszont eléggé bizonytalan a dolog. Az első alkalommal a nőgyógyász azt mondta, hogy nem lát kukit, igy 90 százalék hogy lány.
Most voltunk a 19 hetes ultrahangon. Ott a doki azt mondta, hogy 75 százalék hogy lány. Oldalról nézve semmi fiús jegyet nem lát rajta. A lába között van a köldökzsinór és neki nem egyértelmű, mert olyan mintha lenne ott valami, de nem biztos. Caatoltam egy képet a kérdéses részről, de őszintén szólva, fogalmam sincs mit kell látni. Szerintetek?