Kislány vagy kisfiú: hányadik héttől lehet megtudni biztosra, hogy milyen nemű a kisbabám? (tudásbázis)
Szia!
Nekem a 12. heti genetikai ultrahangon megmondta hogy szerinte 80% hogy fiú. Aztán a 19. héten már 100%-ot mondtak. (Most 22 hetes vagyok)
Nekem az elsőnél végig azt mondták kisfiú,mert látszik,megvettem mindent,kéket, és mikor szülés előtt csinálták az UH-t,közölték kislány.Na bumm.
A másodiknál kb 20 hetes voltam mikor megmondták kislány,és az is lett.
Az első babánknál mi csak akkor tudtuk meg, hogy kislány, amikor kibújt. Végig úgy tartotta a lábacskáit, hogy egyetlen UH vizsgálaton sem tudták megnézni.
A második babánál a 13. héten már nagy viták folytak........egy csomó ultrahangos volt ott egyszerre, hatan néztek és mértek meg mindent...vizsgáztak. A vizsgázók fiút mondtak, a rutinos vizsgáztató lányt. A 17. héten már kérdezni sem kellett.......a monitor közepén szépen kirajzolódott a kisfiam kukaca.
A harmadiknál a doki a 12. héttől sejtette, hogy fiú, de azt mondta, csak akkor mondja meg , ha biztos.....18. héten el is árulta. Egyébként a szülésznő szerint ilyenkor is érdemes lánynévvel is készülni, mert Ők már láttak néhány "biztos" csodát. Fiú lett
Nekem volt olyan kolléganőm akinek mindkét fiát lánynak mondták az utolsó percig!
Nem biztos,hogy nagyon jó ötlet eszerint festeni a szobát,lehetne sárga,vagy zöld is.A ruhákat sem parakikus eszerint venni.Persze a Te dolgod.De azért mindig benne van a pakliban,hogy elnézik!
Szia,
Ez baba függő is, hogy milyen kis szégyenlős.
Nálunk a 14.héten már biztosra mondták, hogy kisfiú :)
Azóta se hagyta el a kukacát :)
elvben már a 12.héttől,de ahhoz kell,hogy megmutassa magát.
Persze biztos csak a genetikai vizsgálattal tudható.
Szia!
Nekünk 16. héten már megmutatta, hogy nunija van, és tényleg az lett:))!
További ajánlott fórumok:
- Házassági évforduló! - Nektek hányadik?
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Hányadik hétben, és hányadik napon szültél?
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?