nekem elég sokáig fiút mondtak, szintén bizonytalanra, de fiút. Rejtőzködő életmódot folytatott a kisasszony bent és abból, amit láttak, fiú felé hajlott. Bizony a nagyajkak mérete bent és a köldökzsinór be tud kavarni. Aztán 1x beterpesztett rendesen a magzati szív UH-n és egyértelművé vált, h kislány :) Olyan szinten megmutatta magát, h én is tisztán láttam mi van a lába között.
Nekem a doki azt mondta egy nunit könnyebb kukinak nézni mint egy kukit nuninak :D Nekem csak a 31. héten mutatta meg magát a kislányom addig mindig úgy feküdt, hogy takargatta magát.
Míg én nagyon abban voltam kisfiú lesz apa végig határozottan kijelentette neki bizony hercegnője lesz. A lényeg hogy egészséges legyen . :)
Kedves ada85 Én úgy érzem nagyon nagyon kisfiút szeretnél. Te úgy látod fiú a doki nem nyilatkozik mert nem biztos és szeretnél tőlünk laikusoktól megerősítést kapni. Én azt mondom 50-50% bármelyik nemre . És hát nekem anno a dokim azt mondta 36. hétig nem nyilatkozik mert akkor már egész (80%) biztosra lehet megállapítani a nemét a babának. Van olyan ismerősöm (nagyon kislányt szeretett volna) hogy 36. hétig minden doki uh-s azt mondta neki kislány aztán 36. héten közölte vele a doki anyuka ennek a babának kinőtt a kukija :)
Köszönjük! Második baba, már van egy kislányunk. :) A doki azért nem mert konkrétat mondani,mert még mindig hason fekszik a babó és nem túl kommunikatív :)