Kisfiam arcán pirosas-lilás folt van. Hideg miatt lehet? (tudásbázis)
Esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
Ötlet, hogy mivel kezelhetném?
Igen, többen mondták ezt a kisebb fagyást. Én is erre gondoltam egyébként csak a doki elbizonytalanított.
Mert pl. ha kimegyünk a hidegre akkor mindig kicsit csúnyább neki...
Csak azt nem tudom mivel lehetne kenni mert a neten nem találtam semmit erről.
Ismerősöm most ajánlotta a fürdető krémet és próba szerencse alapon most azzal kentem be az előbb.
Allergia test szerte van, ha bőrbetegség, pl ekcéma, szintén nem csak az arcán.
Nekem a kezem csúnya mindig telente, szóval hidegtől is lehetnek az embereken foltok. Barátnőm bőrgyógyász által diagnosztizált hidegallergiában szenved.
Nem tudom mitől lehet.
De lehet a hidegtől. AZ én kisfiam bőre is csúnya telente. És igazából hiába kenem nem igazán használ semmi.
Nekem nem égő vörös foltok vannak, inkább kicsit nagyobb pattanásszerű foltok, mindkét arcán több is.
Nem akarok hülyeségeket se beszélni, de ilyesmi a fagyfolt, nem? Az meg elmúlik.
Sziasztok!
Kisfiammal aki 10 hónapos egy hete kint voltunk szánkózni. Elég piros lett az arca de el is múlt estére. Viszont másnap regel ismét megjelent az égő piros folt mindkét oldalon. Azóta nem nagyon akar múlni neki és már néha kékes-lilás árnyalatú.
A körzeti orvosnál voltam vele de olyan krémet adott amitől sokkal rosszabb neki rögtön ahogy bekenem. Bepanthennel kezelem most de csak nagyon keveset javul.
Van esetleg valakinek valami tippje mit csinálhatnék vele? Januárig sajnos nem tudom elvinni bőrgyógyászhoz.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne.
- 3 hetes kisfiam arcán megjelent néhány, pattanáshoz hasonló kiütés. Ez mitől lehet? ill. ez normális vagy inkább orvosnak mutassam meg?
- Kisfiam arcán nagyon csúnya két pattanás jött elő. Mivel kellene kezelni?
- 3 éve kisfiam arcán kékes duzzanat jelent meg, időnként kisebb, időnként nagyobb. A CT szerint lymphangióma, mi az?