Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet? (tudásbázis)
Kedves Justitio!
Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál,akkor számodra is minden kiderülne,főleg,hogy elvittem-e a gyereket orvoshoz!
Amúgy meg a férjem orvos!
Óóóó,igen!Már minden rendben van!!!Időközben diétáztunk,voltunk vérvételen,allergiateszten.Kiderült,hogy nem allergiás,hiába volt a diéta,s tulajdonképpen nem tudjuk,hogy mitől-miért,de egyik napról a másikra elmúltak a pöttyök.
Sejtésem persze van,mert amint abbahagytam a Johnson's termékek használatát,onnantól kezdve tisztult a bőre!Nagyon pipa vagyok azóta is a gyártó cégre!!!
Hogy érted a kérdést?
-nem kellene már egyáltalán tápszert,tejet adnom?
vagy
-tápszer helyett már tejet kellene adnom?
Megpróbálok mégis csak multivitamint adni.Próba szerencse!:)
Egyébként Milupa-Milumil3-as tápszert kap.
Akkor mivel szeretnéd az immunrendszerét erősíteni?Olyan változatosan ő még nem tud táplálkozni.
Én adnék neki,és láss csodát,lehet,hogy az arcocskája is helyrejönne.:))))
Milyen tápszert kap?
Nem,nem adtam Calciumot.Pezsgőtablettára gondolsz?Lehet,ilyen kicsi gyereknek?
Tudod,igazából ki lett jelentve,hogy tejkiütés és kész,ennyi.Azzal már senki nem foglalkozik,hogy nem múlik a tejtermékek megvonásával.
Mondjuk,azt is mondta a doki,hogy,ha mewgerősödik az immunrendszere,akkor majd elmúlik.-Tehát,ha addig nem jövök rá,hogy mi okozza,akkor is egyszer majd megszűnik.Legalább is reménykedem.
Figyu én 32 évesen lettem allergiás.Hirtelen,egyszerre mindenre.Akkor volt totál lerobbanva az immunrendszerem.A gyerekben is most tetőzött az allergén anyag.
Próbáljátok kikerülni az állatokat,az is lehet a baj.De nagyon sok dolog még....
Calciumot kapott már a baba?
Nincs itthon,állat,bár a nagyszülőknél van.Erre még nem gondoltam.
Gondolod,hogy van olyan dolog,amitől eddig semmi baja nem volt,s egyszer csak,lesz?
Nem igazán tudom hogyan működnek ezek a dolgok,mert szerencsére én nem vagyok érzékeny,allergiás semmire.
Ja,és miért pont csak az arca?
Ágynemű?Pléd?Sapka?
----itt megint jön a mosószer,öblítő.
Kutya?macska?
Lehet még sokmindenre gondolni.
További ajánlott fórumok:
- Mosópor és öblítő váltás volt nálunk sensitivre, mégis a kisfiamon kiütések lettek...
- 3 éves kisfiamon csúnya melegkiütések vannak. (nyakán, vállán, homlokán, de még a haja alatt is) Mi használhat rá?
- Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne.
- Négy éves kisfiam bőre pár napja elviselhetetlenül viszket. Kiütésekkel kezdődött, a májfunkciós értékei is rosszak lettek. Szerintetek?
- Kisfiam testén apró kiütések, mitől lehet?
- Kiütések az egy éves kisfiamon. Melegkiütés vagy allergia?