Négy éves kisfiam bőre pár napja elviselhetetlenül viszket. Kiütésekkel kezdődött, a májfunkciós értékei is rosszak lettek. Szerintetek? (tudásbázis)
a viszketes a majproblemaja miatt van.
Örülök, hogy jobban van már! Ez milyen betegség (CMC) esetleg visszatérő?? Hogyan lehet megelőzni?
Minden jót kívánok Nektek! Üdv: Fiti
KÖSZÖNÖM!Azthiszem túl vagyunk rajta..legalább is a tünetek már nyomtalanul eltűntek... a labor erdményre változatlanul várunk, de egyre több oldalról mondják már orvosok, hogy valszleg CMV-volt...
Mi újság?? Hogy van ma a kis beteg??
Az eosinophil szamrol tudom ezt, de lehet az is.
Most olvastam egy
Tudásbázis kérdés:Napallergia tüneteit mivel lehet gyorsan csökkenteni?
Válasz: Ilcsi néni Paradicsomos napozó gél
Légy pozitív Kishercegünknek nem lesz komoly baja, imádkozumk érte! Tudod az emberek gondolkodás nélkül leírnak mindent amit itt-ott láttak-hallottak! Te ne vedd komolyan ezeket, hanem amit majd az orvos mond, de ha annak sem hiszel, inkább több orvoshoz is menj Vele!
Köszönöm kérdésed...lekopogom , hogy talán javult a helyzet. A délelőtt legjavát kint töltötte az udvaron és nem panaszkodott (habár azért még sokat vonult árnyékba) arra hogy viszketne. Remélem lassan de javulni fog a helyzet és a vér, amit holnap vesznek le, már normálisabb értékeket mutat...nagyon ijesztő dolgokat olvastam itt-ott a májbajokkal kapcsolatban :(
Hogy van ma a kis beteg?? Nagyon sajnálom szegényt, jó lenne mielőbb tudni, hogy mi a baj, hogy lehessen ellene tenni. Oly édes, szép kisfiad van, a kislány is aranyos!
Allergiától a GOT és GPT emelkedhez 8-1o szeres értékre a laboreredmények közt...? Sztem nem :(
Köszönöm, remélem lesz foganatja... egyenlőre csak a tanácstalanságot tapasztalom, ami igen ijesztő. Ő egy örökmozgó kisfiú, akinek apró kora óta lételeme a napfény és a levegő. Szívszorító volt ma azt látni, hogy a játék helyett, a többiektől külön menekül az árnyékba, mert ott biztosan nem fog viszketni a bőre...
Örülök, hogy elvitted azonnal! Tudod én olyan aggódós tipus vagyok, a jobb félni mint megijedni fajából! Akkor tehát viszed további vizsgálatra!
Remélem, hogy valami egyszerűbb dolog lesz a háttérben, vigyázzatok Rá és mielőbbi gyógyulást kívánok Neki!!!
Az még érdekes, hogy a napfényen viszket csak...de akkor sem az a testrész, amnelyik ruhával fedetlen, hanem CSAK a hasa és a háta...semmi egyéb.
Tudod, én sem hagyom. Ezen a héten szerdán kezdődött, már szerdán este ügyeleten voltunk, csütörtökön laborban, este mentünk az eredményért, pénteken pedig az eredménnyel egy másik orvoshoz...hétfőn pedig újabb labor...
Gyanakodtak arra is DE annyira atípusosak a tünetek, hogy nem tudják "ráhúzni"...A laboreredmények sem egyértelműek ebben a tekintetben, és minden egyéb felsőléguti, nyirokduzzanatos....tünet negatív
Kezdek kétségbeesni, de komolyan...
Én nemhogy pár napig de egy napig sem hagynám, hogy szegénynek "elviselhetetlenül viszkessen"!!!
Négy ées kisfiam bőre pár napja elviselhetetlenül viszket. Kiütésekkel kezdődött, majd a májfunkciós értékei is rosszak lettek. Szerintetek?
További ajánlott fórumok: