A napokban kezdődött el Eva Rezešová pere. Mi a véleményed? (beszélgetés)
Nos kilenc év.
Szerintem reális.
Egyre "jobban" alakul.
De miért hazudott volna a kamionos?
Még a végén megússza a nő két év felfüggesztettel:(
Most hallottam,hogy a család vett neki Angyalföldön egy luxuslakást,hogy ott lehessen házi őrizetben.A szerv vizsgálja,hogy alkalmas-e ezen célra.Szóval nemhogy majd keveset kap,még addig is szépen kisétál a luxusba,mert apuci miatt megteheti.
Hánynom kell.
Nyilván nem,mert normális ember ha okoz balesetet véletlenül,hisz sajnos megtörténhet,akkor nem húzza meg még a vodkás üveget,hogy saját magával csesszen ki.Ettől függetlenül volt már ahol így az ittasságot kizárták.
Egyébként majd meglátjuk beveszik-e.Látszani fog az ítéleten.Damu mennyit is?4 évet kapott megerőszakolásért (amit bizonyítani ugye nem lehet) meg verésért.Kíváncsi leszek ez a nő mennyit kap 4 ember életéért,sikerül-e megvenni a szabadságát.Ha nem kap 7-10 évet,akkor nincs igazság...
Hogyne lenne!
Egész más ha azt mondja igen ittam,és drogoztam,és szándékosan okoztam balesetet mintha azt mondaná,hogy gyógyszert szedtem,a baleset után ittam,mert azt hittem ásványvíz,és véletlen baleset volt.
Mert a magyar jog,az ilyen szar...mint lentebb írta valaki az USA-ban még az utastérben sem lehet alkohol,ha nem iszol belőle akkor sem.Itt meg nem ez az első hogy egy bűnös ember úgy próbálja magát kihúzni a bűne alól,hogy utólag ivott.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Hogy múlhat el valami, ami el sem kezdődött?
- Szimpla köhögéssel kezdődött-2 éves gyerek egy tucat gyógyszerrel
- Interneten kezdődött
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- Ha kívánós voltál a terhességed alatt mikor kezdődött?