Kisfiam testén apró kiütések, mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Szinte semmit sem mondtak, további allergia tesztre küldték. Ennyit csináltak.
Egyébként én is birom, hogy nem mondanak semmit az embernek....
Mostmár kezdenek elmúlni a pöttyök a kis testén, de még mindíg látszik egy kettő. :/
Kórház lett a vége mert lázas lett, nekünk sem akarnak múlni a pöttyök.
Viszont nem szárazak sem a pöttyök sem pedig körülőtte.
Egyébként a vérkép nem mutatott ki semmit.
Ma du haza is engedtek, minket.
Örülök, hogy nállatok múlnak a pöttyök. :)
Nállunk sajna, egyre több lett, úgyhogy visszavittem a dokihoz, azt mondta ha láza lesz estig, azonnal kórház, ne várjuk meg a holnapi véreredményt.
De lekopogom, nincs láza.
Sziasztok, allergiára vagy vírusra gondolnak mert a vírusra állítólag a picik reagálhatnak így. (Na ezt sem tudtam)
Vettek tőlle vért allergia tesztre, és egyéb tesztekre.
Holnao lesz eredmény.
10 hónapos kisfiam testén apró piros kis kiütések vannak, inkább a combján és a karján lévő kis "hurkáiban" vannak. Voltam vele ügyeleten, de az ügyeletes doki, azt mondta holnap reggel vigyem be a gyerekorvoshoz.
A kiütések elég pirosak, a közepük pedig világosabb.
Mi lehet ez? Hasonlót láttatok már?
Várjam meg a reggelt, vagy vigyem be inkább megint az ügyeletre?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Mosópor és öblítő váltás volt nálunk sensitivre, mégis a kisfiamon kiütések lettek...
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- A fiam egy marék ribizlit evett meg egy órája és az egész testén dagadt csalánkiütések lettek. Vajon a ribizlitől lehet?
- Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne.
- Viszkető, vörös kiütések a karon, és a testen, mitől lehetnek? (kép az adatlapon)