Kisfiam testén apró kiütések, mitől lehet? (tudásbázis)
Szinte semmit sem mondtak, további allergia tesztre küldték. Ennyit csináltak.
Egyébként én is birom, hogy nem mondanak semmit az embernek....
Mostmár kezdenek elmúlni a pöttyök a kis testén, de még mindíg látszik egy kettő. :/
Kórház lett a vége mert lázas lett, nekünk sem akarnak múlni a pöttyök.
Viszont nem szárazak sem a pöttyök sem pedig körülőtte.
Egyébként a vérkép nem mutatott ki semmit.
Ma du haza is engedtek, minket.
Örülök, hogy nállatok múlnak a pöttyök. :)
Nállunk sajna, egyre több lett, úgyhogy visszavittem a dokihoz, azt mondta ha láza lesz estig, azonnal kórház, ne várjuk meg a holnapi véreredményt.
De lekopogom, nincs láza.
Sziasztok, allergiára vagy vírusra gondolnak mert a vírusra állítólag a picik reagálhatnak így. (Na ezt sem tudtam)
Vettek tőlle vért allergia tesztre, és egyéb tesztekre.
Holnao lesz eredmény.
10 hónapos kisfiam testén apró piros kis kiütések vannak, inkább a combján és a karján lévő kis "hurkáiban" vannak. Voltam vele ügyeleten, de az ügyeletes doki, azt mondta holnap reggel vigyem be a gyerekorvoshoz.
A kiütések elég pirosak, a közepük pedig világosabb.
Mi lehet ez? Hasonlót láttatok már?
Várjam meg a reggelt, vagy vigyem be inkább megint az ügyeletre?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Mosópor és öblítő váltás volt nálunk sensitivre, mégis a kisfiamon kiütések lettek...
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- A fiam egy marék ribizlit evett meg egy órája és az egész testén dagadt csalánkiütések lettek. Vajon a ribizlitől lehet?
- Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne.
- Viszkető, vörös kiütések a karon, és a testen, mitől lehetnek? (kép az adatlapon)