Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne. (tudásbázis kérdés)
Hát ez gáz :((
Egyetértek az előttem szólóval, érdemes felkeresni egy szakorvost,és ha lehetséges, válts háziorvost.Ma már lehet,ha nem felel meg
Megpróbálkozunk, de valószínű rendes kivizsgálá kellene. De a vérképen kívül más sose csináltat.
Bocsánat, hasi ultrahangon voltunk idén, azt is én erőszakoltam ki.
Az orvos tud róla, azt mondta igyon kevesebb tejet és nem kell tápszer ekkora gyereknek. Vagy egyen sok joghurtot. Szerinte én lihegem túl...
6 évesen 16,5 kg mindössze.
Lehet tápszerre allergiás?
a rendes tejtől vsatagon kiütései voltak, házi tejet nem ihat. Ha sok sima dobozosat iszik, az is meglátszik a bőrén. Így a testvére tápszeréből csinálok kakaót. Egy hete új tápszert kap a tesó (lassan 3 éves és neki se jó a tej), lehet, hogy a Humana nem jön be neki?
Vidd el orvoshoz. Lehet csak bőrgyógyászati probléma, de lehet valami más szervi baj is mögötte. Semmiképp ne itt várj megoldást!
Egy mi nem vagyunk orvosok
Kettő egy orvos sem mondana mást ha olvas téged látatlanban nem lehet, szabad, tilos és etikátlan.
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy a szervi eredetű problémák kiülnek az arcra. Lehet, hogy valami baja van?
Van egy "gríz" is az arcán, nem tudom mit kezdhetnék vele, mert úgy tudom, azt csak kibökni lehet. Nem gyakorlatoznék tűzel a szeme alatt...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- Az arcomon pici fehér, pattanásszerű kiütések jelentek meg. De mitől lehet ez?
- 20 hónapos kislányom arcán gyakran vannak pattanásszerű kiütések. Mi lehet ez?