3 hetes kisfiam arcán megjelent néhány, pattanáshoz hasonló kiütés. Ez mitől lehet? ill. ez normális vagy inkább orvosnak mutassam meg? (tudásbázis)
Tejkiütés - teljesen normális. nem kell vele semmit csinálni majd elmúlik.
A lányomnál gyorsan eltűntek, a kisfiamnál lassabban.
Ne aggódj!!!:)))
sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
Nagy segítség volt!:))
Abszolut normális dolog. Lányomnak is három hetesen kezdődött, nagyon el voltam keseredve. (lánykám nem szopott, de ez a dolog szoptatott és tápszeres babáknál is van, mondta akkor a védőnő).
Pár hét alatt magától letisztult, nyom nélkül eltűnt:) Ne aggódj.
ürülnek a szervezetéből a hormonok.. valszeg hamarosan lesz koszmója is, szintén emiatt..
..nem biztos, de készülj, jobb hamar észrevenni, és leszedni :)
Normális
A lényeg, hogy nem szabad piszkálni. Elmúlik magától.
ha szoptatsz teljesen normális, kicsapta az anyatej
(hormonok, fehérje)
tápszernél is szerintem normális, bár azzal nincs tapasztalatom.
Szia!
Teljesen normális. Nem tudja a szervezete feldolgozni a tejfehérjét, ez üti ki. Magától is elmúlik, nem szabad piszkálni. Hamarabb tisztul a bőre, ha a neogranomonos krémmel kened (háziorvos írja fel). Nálunk 2 nap alatt teljesen rendbe hozta a bőrét.
Szia!
Szerintem ha holnapig nem múlik el, én csak megmutatnám a gyerekorvosnak!
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- A hasamon megjelentek kis lila csíkok, azok mik?
- Lombikra, és Inszemre váró Kismamák! Ma az egyik újságban megjelent, hogy anyagilag becsapják a babára várókat
- Hol olvasható a Magyar Közlönyben megjelent, ogy. által elfogadott deviza hiteleseket segítő törvény, mikortól hatályos?
- "Hoponoponó. A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz.)" c. újonnan megjelent könyv, Domján László ajánlja.
- Tudja valaki az eddig megjelent összes Danielle Steel könyv címet?